torsdag 28 februari 2013

Februari moodboard

Hejsan!

Förmedla en känsla , vet just inte om jag är så bra på det. Svårt det här tycker jag med dessa månadsmoodboard. Hur som helst så ser mitt liv ut så här just nu egentligen oavsett månad, blommor i härliga färger, kalas eller fest åtminstone minst en/månad, mys framför vår ny insatta kamin. Så ser den ut här hemma, lite modernare stuk än den kaminen jag nyss visade som står i stugan. Här har jag suttit framför brasan många kvällar i februari och pluggat, det är ju som sagt mest det jag gör just nu.
Vi har även firat mannen i mitt liv som fyllde 47 år, haft övernattande gäster mycket trevlig månad har det varit.


Promenader i snön och mån fotograferande har vi hunnit med, besök i trädgården av rådjuren vilka också behöver mat gillar tydligen fågelmat i brist på annat. Massor av chill mellan varven för både katter och oss andra, mestadels framför brasan, förevisning av Shadow om hur man kopplar av på riktigt:)

Nu önskar jag alla en härlig ny månad och mig själv försöker jag peppa till att börja läsa boken vi skall läsa som är på engelska. Inte helt lätt att läsa facklitteratur på engelska , men allt går nog om bara viljan finns.Kika in på fabriken för mer torsdagsinspiration.

KRAM 

söndag 24 februari 2013

Värmekälla i väntan på våren

Hejsan!
Hoppas ni har det bra där ute i världen var ni än är.
Söndagsbilden idag får bestå av fina kaminen som vi har på övervåningen på landet. Kaminen får representera min dag här i stan också efter en närmare två timmars promenad runt Delsjön i det härliga vädret så var det underbart skönt att krypa upp framför kaminen här hemma.
Kaminen här på bilden eldas aldrig i, men får stå i stora sovrummet på övervåningen. som ett vackert blickfång även efter rummets renovering så småningom.


Hoppas ni får en fin vecka så höres vi. För fler fina söndagsbilder kika in på Fabriken.
KRAM

söndag 17 februari 2013

Söndagsbilden


idag får bli på våra närmsta grannar - hästarna. Hittade en vacker bild när hästarna sprang i full galopp över vår närmsta hage, tyvärr var det ett tag sedan och nu verkar det fullständigt omöjligt för mig att leta upp den igen. Ni får hålla tillgodo med dessa två bilder på de vackra hästarna.Här ser man fem av grannarnas hästar, de har sex men en av hästarna är så liten och går mest närmast huset och betar. Stallet är vårt närmsta grannhus, bättre grannar kan man faktiskt inte ha:) 

Väldigt vackra är de och det är mysigt att vakna upp till galopperande hästhovar på sommarmorgnarna.
Nu blir det middag här och sedan lite jobb på kvällskvisten. Fler söndagsbilder hittar ni inne hos Fabriken.
KRAM

torsdag 7 februari 2013

Återanvändning även av bilderna idag


Återanvändning/ Återbruk är Fabrikens tema idag och för mig är det saker som används till något och sedan hittar nya användningsområden. Fick fundera en stund innan jag kom på att jag sytt gardiner av dessa mycket gamla kökshandukarna till köksfönstret i stugan. Fotona har ni som hängt med länge sett för så det är väl extra återanvändning då eller? :)


En köksduk blev det också och många handdukar har jag kvar, bra auktionsköp den gången.


Ett gammalt örngott O M står för Olga Möllman - var min mans mormors mor, har blivit sovrumsgardin.


Zinkbalja som numera används till blomsterlåda, speciellt vackra att ha rosor i tycker jag.


Vill ni se fler återvinnings tips kika in på Fabriken.

KRAM