söndag 24 mars 2013

Flaskinspiration

Detta får bli mitt bidrag till söndagsbilden inne hos Fabriken idag, vill ni se fler inspirerande bilder kika in där. 

Idag har jag och maken varit inne i stan och ätit söndagsmiddag helt själva, mysigt var det. Vi gick till en restaurang som vi ofta besökte innan vi fick barn. Ser inte mycket ut för världen utifrån men de har väldigt god mat Golden days heter den, ifall någon vill ha restaurangtips. Vi var helt själva eftersom äldsta pärlan är i fjällen och yngsta pärlan är frisk igen tack och lov och då tillbringas tiden tillsammans med pojkvännen. De är så söta så, väldigt gulligt med ny kära människor:)
Önskar er en fin vecka 13, blir ju en kort arbetsvecka. Snart är det helg igen ju, en riktig långhelg skall bli härligt.

KRAM

torsdag 21 mars 2013

Påskpyntskvällsbilder

 Något pyssel har inte hunnits med i år eftersom jag nu i veckan precis lämnat in en inlämningsuppgift på ett antal sidor, lite påskpynt däremot har jag hunnit ta fram. Nu kära vänner har jag bara examinationen kvar den 16 april och sedan är det färdig pluggat för min del åtminstone på ett litet tag:)

Detta påskägg fick jag av min fina vän Cathrine ett år när jag fyllde precis dagarna innan påsk. Det är mig väldigt kärt eftersom jag fått det av min goa vän och mycket vackert tycker jag.
  

Ännu ett omtyckt ägg och är inte helt säker men tror att jag fått det av min fina vän Carina är lite osäker men hur som tycker jag väldigt mycket om det, silvrigt och fint.


Ett och annat påskblomster arrangemang brukar jag försöka få till i någon kruka. Här ett med ägg och fjädrar som syns om man tittar noga i vänstra hörnet.


Var inne en sväng om Grönbergs interiörer och då låg dessa  ljuvliga pastellägg på ett vackert fat, lite ögongodis.


Så här tycker jag att det är vackert att göra piffa till sina krukväxter som man redan har, genom att hänga ett litet påskägg som garnityr.


Väldigt enkelt, sött och välkomnande arrangemang mötte mig utanför min väninnas hus i lördags, hon är så pysslig och duktig. alltid roligt att komma hem till henne man får så mycket inspiration.Hos mig blir det troligen något i stil med det här, om jag hinner införskaffa lite ris i helgen. Skall vädret fortsätta med snålblåst och isande kyla så vet jag just inte om jag kommer att få lust till att stå ute och påta med något påskpynt. Då får det räcka med fjädrar i busken utanför dörren:)

Lite uppdatering i mitt övriga liv:) Känner mig sjukt nöjd över att jag kommit så här långt med mina universitets uppgifter, känns så härligt efter varje inlämning som blir klar och varje bok som blir läst. Idag har min äldsta pärla åkt till Sälen mestadels för att hälsa på en kompis som jobbar där, så nu känns det lite tyst och tomt här hemma. En vecka går ju  som bekant ganska snabbt och det viktigaste är ju att hon har skoj. Yngsta pärlan ligger sjuk i sin säng med halsont och ser allmänt risig ut. Nu håller vi tummarna för att det inte är körtelfeber som hennes pojkvän just tillfriskat från.Vi får se vart det barkar hän. Vi hade sett fram emot två helger i goda vänners lag, men nu får vi se hur det blir.
Hoppas ni andra har det bra, är friska och så njuter vi ju alla av att imorgon börjar helgen och det skall bli så härligt efter en tuff vecka.
Vill ni se fler fina påskinspirationsbilder, kika in till fabriken.
KRAM

torsdag 14 mars 2013

Bloggplats

har jag på två olika ställen och den ena tänker jag inte för allt i världen visa:)

Min bloggplats är dagens torsdagstema hos fabriken, kika in där så kommer ni se många tjusiga bloggplatser.

 Här sitter jag oftast när jag pluggar och läser andras bloggar framför brasan i vardagsrummet.Ibland, oftare än vad som behövs får jag hjälp, här av Nala som alltid är väldigt intresserad av allt vi gör.


Önskar er en fin fredag, själv jobbar jag sent skift imorgon och sedan blir det definitivt Skavlan läste att Agnetha Fältskog skall vara gäst skall bli skoj . På lördag blir det auktion och söndag skall det skrivas dokumentation. Det var min helg det.
Ha det gott alla fina som kikar in.
KRAM

torsdag 7 mars 2013

Våren men hallå eller???

Hejsan!

Jo men visst, vi var en tur till landet i lördags , hämtade hem lite ved och checkade stugan allt var lugnt och såg bra ut. Det enda jag inte såg till var just våren och någon tanke på att plocka in något fanns inte över huvudtaget:)

Så här såg det ut i vår trädgård, snö kvar och vi fick skotta för att kunna köra fram bilen till stugan. 


Hoppas det ser ut så här nästa gång, hoppet överger en aldrig det är härligt det.


 Vet några som längtar efter att få sätta ner sina tassar lite försiktigt i gräset igen.
Tills dess njuter jag av vårsolen här hemma , ledig dag idag så härligt.Tror jag skall kosta på mig lite slapp på soffan i solen utanför dörren med Drömhem som låg i lådan nu när jag kom hem efter en långpromenad. Vill ni se riktiga PLOCKA IN VÅREN I NATUREN tips som är Fabrikens torsdagstema idag får ni kika in hos Fabriken.
Ha det bäst så länge.
KRAM