torsdag 21 mars 2013

Påskpyntskvällsbilder

 Något pyssel har inte hunnits med i år eftersom jag nu i veckan precis lämnat in en inlämningsuppgift på ett antal sidor, lite påskpynt däremot har jag hunnit ta fram. Nu kära vänner har jag bara examinationen kvar den 16 april och sedan är det färdig pluggat för min del åtminstone på ett litet tag:)

Detta påskägg fick jag av min fina vän Cathrine ett år när jag fyllde precis dagarna innan påsk. Det är mig väldigt kärt eftersom jag fått det av min goa vän och mycket vackert tycker jag.
  

Ännu ett omtyckt ägg och är inte helt säker men tror att jag fått det av min fina vän Carina är lite osäker men hur som tycker jag väldigt mycket om det, silvrigt och fint.


Ett och annat påskblomster arrangemang brukar jag försöka få till i någon kruka. Här ett med ägg och fjädrar som syns om man tittar noga i vänstra hörnet.


Var inne en sväng om Grönbergs interiörer och då låg dessa  ljuvliga pastellägg på ett vackert fat, lite ögongodis.


Så här tycker jag att det är vackert att göra piffa till sina krukväxter som man redan har, genom att hänga ett litet påskägg som garnityr.


Väldigt enkelt, sött och välkomnande arrangemang mötte mig utanför min väninnas hus i lördags, hon är så pysslig och duktig. alltid roligt att komma hem till henne man får så mycket inspiration.Hos mig blir det troligen något i stil med det här, om jag hinner införskaffa lite ris i helgen. Skall vädret fortsätta med snålblåst och isande kyla så vet jag just inte om jag kommer att få lust till att stå ute och påta med något påskpynt. Då får det räcka med fjädrar i busken utanför dörren:)

Lite uppdatering i mitt övriga liv:) Känner mig sjukt nöjd över att jag kommit så här långt med mina universitets uppgifter, känns så härligt efter varje inlämning som blir klar och varje bok som blir läst. Idag har min äldsta pärla åkt till Sälen mestadels för att hälsa på en kompis som jobbar där, så nu känns det lite tyst och tomt här hemma. En vecka går ju  som bekant ganska snabbt och det viktigaste är ju att hon har skoj. Yngsta pärlan ligger sjuk i sin säng med halsont och ser allmänt risig ut. Nu håller vi tummarna för att det inte är körtelfeber som hennes pojkvän just tillfriskat från.Vi får se vart det barkar hän. Vi hade sett fram emot två helger i goda vänners lag, men nu får vi se hur det blir.
Hoppas ni andra har det bra, är friska och så njuter vi ju alla av att imorgon börjar helgen och det skall bli så härligt efter en tuff vecka.
Vill ni se fler fina påskinspirationsbilder, kika in till fabriken.
KRAM

3 kommentarer:

 1. Vilka vackra påskägg du visar...

  SvaraRadera
 2. Tack för ditt besök. Härliga påskbilder. Gillar verkligen äggen.
  Ha de gott. Cat

  SvaraRadera
 3. Så fina påskägg, stolen ute hos din väninna var ju bara så vacker! Jag pyntar inte så mycket till Påsk, lite ris med någon gumma i blir det! Japp ska öppna ett litet cafe i flygen här hos oss, ska även sälja lite lantlig inredning å betong! Hoppas nu dottern inte åker på "pussjukan" (körtelfeber) fy vad jobbigt i så fall, älsta dottern här hade det i tonåren hon var sååå sjuk! Ha nu en fin Påsk! Kram Iréne

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥