onsdag 27 augusti 2014

Pärlornas rum


Såg ut så här och nu efteråt undrar jag hur vi kunde tycka att det rummet inte var så farligt hemskt som alla andra :)


Byrån har flyttat till Halmstad.


String sängborden är sålda på blocket, hamnade i nybyggt hus ute i Skärgården. Den gröna lilla vägghyllan är numera svart målad och kommer så småningom hängas upp på höger sida istället.


Gammal lampskärm på ny lampfot från Ikea.


Ikeabyrå vald och ihopsatt av yngsta pärlan.


 Stegen är köpt i en allt i allo pryl affär i Mellerud.Härligt när det blir klart, nu är det bara lite små tavlor, hyllor som skall på plats och jag och yngsta pärlan blev väldigt nöjda. Äldsta pärlan tyckte att det svarta var onödigt, blev för modernt tyckte hon. Jag lovade henne att hon skall få inreda det största sovrummet på övervåningen alla glada och nöjda:)
Idag har jag varit ledig och det var ingen dum dag att vara ledig på alls. Solen sken hela dagen och runt 20 grader, så efter en välbehövlig klippning i morse har stor del av dagen tillbringats på balkongen. Både med att städa den och även en del slappande i solstolen.  
Ha det.
KRAM 

1 kommentar:

  1. Ha ha, när man har gjort om undrar man hur man kunde ha det så innan! Rummet blev jättefint och det främsta är ju att få fräscha upp, nu ser det så rent och snyggt ut och fina saker, bl a stegen från Mellerud, hi hi. Ni har det så fint i er stuga.
    Ha nu en riktigt fin helg, vännen!
    Kramar Eva

    SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥