torsdag 10 april 2014

Torsdagstema Romantiskt kryp in.

Min romantiska dotter ville absolut ha en sänghimmel i sin lägenhet, med ljusslinga i taket ovanför:)
Nala undersöker det hela och undrar nog vad det skall vara bra för, men lite spännande var det. Spetsgardiner runt omkring sängen från Ikea.


Ljusslingan i taket hängde på balkongen i vintras, återanvändning är bra. Slipper den ligga i en kartong och vänta på nästa jul.
Dottern älskar Teen wolf tror det är någon serie om det nu är så det stavas, målningar högt och lågt av alla dessa karaktärer. Själv skulle jag nog inte våga sova med en Zombieteckning i närheten av sängen:) är lite skraj av mig:) tror en av skådespelarna i serien heter Dylan O´brian om det nu är i den serien han är med( men tror det) hur som så är han tydligen en riktig snygging som gillas att teckna av. 


Klart! Blev faktiskt mycket bättre än vad vi först trodde. Romantiskt och mysigt kryp-in.


Hoppas ni alla får en fin nästa påskvecka och påskhelg. Nu blir det tyst från mig ett tag igen.Vill ni bli mera inredningsinspirerade kika in på fabriken
KRAM

onsdag 9 april 2014

Skön grön vardagsbild

Fabriken tillbaka upptäckte jag idag, skoj.
Tänkte först att det finns nog inga gröna bilder här hos mig, inga gröna fingrar här inte hur gärna jag än skulle vilja ha det.
Här hemma har vi vackra blommande Orkidéer och dem sköter mestadels mannen i huset om. Kom dock på att vi var på landet för första gången i år i helgen och då såg det ut så här i mitt växthus, de gröna bladen var på gång och dessa Stockrosor har jag minsann sått och om jag lyckas få dem att blomma eller vi kanske jag skall skriva så kommer jag bli stolt som en tupp. I så fall blir det första gången som jag lyckas med något som jag själv sått.


Vatten anordningen ja den har maken fixat så utan honom skulle det inte gå.) För fler gröna bilder kika in här.
Kram