fredag 11 juli 2014

Vimplar till trädgården


Har jag länge tänkt sy, men ibland tror jag att jag tänker för mycket och gör för lite för hinner då rakt inte allt jag tänker att jag skall hinna. Definitivt hinner man inga sy om man kör och druttar omkull med cykeln och slår huvudet. Alltså får det bli snyggt sydda en annan gång. Den här gången får det duga med sicksax klippta som sedan limmades ihop med hampasnöre emellan.


Fungerade bra det också är kanske inte så hållbara det får tiden utvisa, nu hänger de i varje fall mellan träden och vajar så fint i vinden.


Hängde dem så att man kan ligga i  hängmattan och titta på dem. Vi har haft några härliga dagar vid stugan med båda pärlorna, idag körde vi hem till stan eftersom yngsta pärlan imorgon åker till Danmark med sin pojkvän och hans familj och äldsta pärlan skulle träffa vänner ikväll. Imorgon åker hon hem till sitt igen för på söndag blir det jobb för hennes del. Vilket innebär att jag och maken min blir ensamma nästa vecka på landet, då får vi hoppas vi får besök från övrig släkt. Om inte så har jag öppnat en lite loppis, hur skoj som helst. Har bara haft öppet igår eftermiddag men det kom två besök och lite fick jag sålt.


Försökt göra lite fint runt om i trädgården med blommor och pynt.


I år blev det Flitigalisor i zinkbaljan.

Ha det gott i sommarvärmen.
KRAM

3 kommentarer:

 1. Du har så fint med blommor och vimplar, det är ju lika fint att zickzacka och säkert lika hållbart som att sy. Loppis, tänk om jag kunde komma men nu är det som det är med mitt jobb, hoppas på nästa sommar.
  H det fint, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 2. Vilka jättefina vimplar! Men vad säger du???? Cyklat omkull och slagit i huvudet???? Hur gick det?
  Tack snälla fina du för alla jättefina tips på saker att göra i Gbg! Det där med båtresa ut någonstans hade jag funderat på, så toppen med tips! Sparar allt! Tack!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 3. Så fina rum du har skapat i trädgården, rena Ernst ju ;) Stackars dig som har ramlat på cykeln, tur du inte slog dig ännu värre! Passa på att njuta nu när det bara är du o maken, finns ju inget skönare än att helt o fullt äga sin tid ♥ Kram o krya på dig! / Fia

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥