lördag 4 oktober 2014

Att göra något man länge velat göra

som att tex öppna en loppis. Det är något jag funderat på i flera år, men inte tagit mig för. Nu är det ju så att båda våra pärlor vissa veckor varit utflugna och det blir väldigt ensamt på landet, trots att det alltid finns att göra och även om det då och då kommer trevliga gäster.
Loppis skylt målad av en pärla.


 Tyvärr har jag inget extra litet hus att husera i , det hade varit betydligt enklare. Nu bar jag lådor ut och in lite då och då, som tur är var vädret verkligen på min sida i sommar. Nästan inte en droppe regn.
  

Man tager vad man haver, en stor plastduk spändes upp över en del av sakerna.


Försökte göra lite fint med dukar och liknande saker på samma plats.


Tre gånger fick jag slutsålt sakerna jag ställde upp på det här bordet, måste vara mitt turbord.


Man är ju alltid lite orolig innan över hur det skall gå, när man öppnar ett försäljningsställe. Jag bestämde att om jag fick tre besök på hela sommaren skulle jag bli glad, det kom tre redan första timmen. Väldigt roligt var det och jag träffade många härliga människor. Bland annat en trevlig man och kvinna från Karlskoga som hade planer på att öppna ett café och samtidigt sälja möblerna som man satt på i caféet. De köpte ett gammalt brunt bord av mig,som nog blir super i vitt och svart. Om det blir någon loppis nästa sommar återstår att se.
Hoppas ni har en härlig helg. Jag har en av mina bästa väninnor här hela helgen och idag har vi gjort stan med massor av shopping och restaurangbesök tillsammans med en annan av mina bästa vänner. KRAM

3 kommentarer:

 1. Du kanske kan utöka med café nästa år, får väl konkurrera med Anno, nä nu har jag glömt vad det heter. Kul när folk kommer.
  Önskar dig en fin vecka/kramen

  SvaraRadera
 2. Vilken rolig idé!
  Härligt med shopping och restaurangbesök!
  Kram och ha en fortsatt fin måndag!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥