torsdag 20 augusti 2015

Vilken sommar vi haft

den har varit helt underbar och blåsig. Kanske är det Vänern vi har att tacka för att det oftast på somrarna kommer väldigt lite regn på oss. Vi ser ibland mörka moln och ibland riktigt svarta men de drar allt som oftast åt ett annat håll än vårt och det är vi verkligt tacksamma över. Köpte vimplar innan sommaren på Indiska, väldigt fina enligt mig :)De fick hänga över sötaste trädgårdsgruppen i vår trädgård.


Blommorna har varit helt fantastiskt i år, här vår buskros Alchymist som inhandlades och planterades nere vid vår damm förra sommaren.  Förra helgen hade Bohusläns landskapsblomma slagit ut, lite fint framför vår risiga lada. Jo den skall göras i ordning vilket århundrade som helst :) 


Vår Jasmin är hög som ett helt träd, i år klippte vi rent runt den så nu skall den få en chans att växa sig runt och inte bara åt ett håll. Så skall vi lära oss hur den skall skötas så den förblir stor och välmående med massor av vackra blommor. 


En annan liten söt rosbuske som planterades förra sommaren, gav oss rikligt med blommor i år. Minns inte namnet på den , men den var väldigt vacker.
Familjens lilla prinsessa kom med på bild den här gången, prinsessan Nala.


Vilket väder vi har nu, det är underbart att jobba på förskola när vädret är så här.
Önskar er en fin helg var än ni är.
KRAM

4 kommentarer:

 1. Hejsan.
  Vad fint att se ett inlägg från dig.
  Vilka härliga sommarbilder du bjuder på....................och vilken enorm blomsterkraft.

  Kan förstå att det är skönt att jobba i förskola nu i dessa sköna sommardagar.

  Önskar dig en fin helg,
  kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Hej vännen, roligt att se dig igen!
  Så fantastiska rosor ni har! Och era trädgårdsmöbler är precis sådana det ska vara i en gammal trädgård och så fint med vimpeln!
  Kaprifolen är så vacker vid den gråa ladan - ändra inte den väggen, det är så vackert!
  Gott att du har ett jobb där du kan vara ute mycket .... jag kan också vara ute lite ibland och någon gång kan det t o m bli en båttur.
  Ha en riktigt härlig helg, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 3. Helt underbart ställe, precis sådär romantiskt o mysigt som man drömmer om ♥ Nu när höstmånaderna börjar känner jag ändå att det är dags för soffhäng o tända ljus;) Kram fia

  SvaraRadera
 4. Men vännen, har du varit så krasslig, det är nog sånt vi kallar dagisbaciller här, barnbarnen har fått baciller alla tre. Skönt att du är bättre och kan jobba igen. Man blir irriterad och gnällig när man inte får må som vanligt.
  Ha det nu bra och fint, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥