torsdag 13 augusti 2015

Ja så gick det med det

mina föresatser att blogga under 2015 lite oftare gick ju helt i stöpet som ni märkt.  Början på året var ju allt annat än rolig så då gick all kraft åt till familjen. I början på april repade vi oss åter kan man säga och när det var dags för yngsta pärlans bal och student kändes livet åter på topp. Det är väl det bästa här i livet att när saker och ting känns skit så kan det bara bli bättre :)

Nästan en lycklig tjej igen som bestämde sig för att trots allt gå på bal och hon hade roligt.


I juni tog hon studenten och det kan jag säga var underbart både för henne och mig. Ibland kan det vara skönt att komma bortifrån det som varit och börja se framåt på ett nytt sätt. Jag försökte mig på att baka en studentmössa i tårtformat. Det gick över förväntan , blev ganska så nöjd med den.


Massor av släktingar och vänner kom och studentdagen blev ett fint minne även för min lilla tjej( som ju inte är så liten längre) men ni vet hur det är med yngsta barnet, alltid mammas lillsnutta:)


En annan tårta som önskades, den var supergod om man gillar choklad och det gör vi i vår familj.En mycket lycklig tjej, Tänk vad tiden går.


Sommarjobb hade hon fått när hon tog studenten, så det är klart att man känner sig supernöjd då på alla sätt och vis. Hon har verkligen haft världens bästa första sommarjobb, haft så himla roligt och jobbat med underbara människor som varit så himla snälla mot henne och lärt henne massor. Hon har jobbat som servitris, skulle slutat nu den 9/8 men de frågade om hon ville jobba ytterligare några veckor och det ville hon ju så klart eftersom hon trivts så himla gott.
Jag jobbar min andra vecka efter semestern och mannen sin första men äldsta pärlan som jobbat här i stan hela sommaren har semester i två veckor nu och är med sin lillasyster på landet . De har skoj på dagarna och så jobbar Nathalie på kvällen. Detta är skönt även för katterna som kan fortsätta att vara på landet i två veckor till.

Noxan vår lilla kattmamma, så lugn och klok.
ha en fortsatt härlig vecka i sommarvärmen det skall jag ha.
KRAM

1 kommentar:

 1. Studenten är en stor milstolpe i livet för våra barn, därefter är det stora förändringar. Smaskiga tårtor ni bjöd på och du lyckades verkligen med mösstårtan, helt perfekt! Vilken lycka att hon fick ett sommarjobb hon trivdes med.
  Förstår att ni haft tråkigheter men jag hoppas allt känns bättre och att ni kunnat vara på Dal och njuta i sommar. Jag har inte varit där så mycket, min mamma dog i april och nu känns det så tomt att åka dit även om mina syskon är där. Ja ja, jag kommer nog över saknaden så småningom.
  Nu har vi ju haft ett fantastiskt sommarväder en tid och det är välkommet - även om jag börjat jobba gläds jag med de som fortfarande har semester.
  Ha det fint, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥