söndag 1 februari 2015

Ett annorlunda nyårsfirande.

För första gången i hela vårt liv tillsammans jag och mannens, valde vi att tillbringa vår nyår för oss själva i Stockholm. Vi var bjudna till två av våra vänner men av olika skäl som är privata så valde vi att fira själva. Jag tänkte att det ju kan vara bra att se hur det känns och om vi har trevligt tillsammans bara vi två. Lite ångestfyllt var det från min sida, för på nyår skall ju allt vara så perfekt och man skall umgås med alla sina vänner, dricka sprit och ha det så trevligt. Ibland kan jag bli lite trött på att saker måste vara på ett visst sätt och på allt som förväntas så det var lite därför vi gjorde som vi gjorde också även om det fanns större skäl till det hela. Hur som helst så blev det en nyårsafton som var mer än ok. Maten var supergod och vi hade väldigt trevligt, mysigt tillsammans så nu behöver jag inte fundera på det i framtiden om vi skulle råka bli själva någon mer gång.
Hotellrummet var helt ok.

Köpte strumpbyxor på vägen till Stockholm. Massor av människor som sprang runt och drog i rea klänningarna, topparna med glitter på, smart av dem. Jag har aldrig förut tänkt tanken ens, nyårsaftonen brukar vara full av fix inför antingen att ha gäster eller av att göra någon del i middagen och ta med sig.  
Mina strumpbyxor var det ingen rea på men jag blev väldigt nöjd med dem.


Klänning köpt flera veckor innan från Religion, en lite klassisk sak som säkert kommer till användning igen.


Vi hade bokat bord på en restaurang på Grev Turegatan Grodan heter den. Vi åt fiskgryta som var helt superb. Vi kommer att komma tillbaka till denna restaurang som också hade supertrevlig personal.


Utsikten från vårt hotellrum.


Underbart att vakna av att solen lyser rakt in i sovrummet.


Den andre kom tjejerna med tåg till Stockholm. Vi gick ut och åt och åkte sedan till Göta Lejon för att gå på Evita som vi länge velat göra.


På hemvägen stannade vi i Jönköping och åt mitt i natten. Yngsta pärlan funderar på att gå på högskola i den staden så vem vet kanske blir fler besök i framtiden.


Tänk att man kan älska människor så mycket som man älskar sina barn. Synd att de inte vet hur mycket, det tror jag inte riktigt man förstår förrän man får egna barn. Jag visste det inte innan iallafall, fast alla är ju inte som jag är :) som tur är. Äldsta dottern var hemma en hel månad, innan det var dags att åka ner med henne och hennes två katter igen.
Nu rullar livet på med jobb och vardagliga ting igen. På onsdag har jag kvällsmöte, lite trist att ha det på min lediga dag men men.
Hoppas ni haft en fin helg.
KRAM 

4 kommentarer:

 1. Nu ligger du på min lista igen, det var då för väl! Så snygg du var på er nyårsafton!
  Ja, att älska sina barn så mycket är både underbart och smärtsamt, dessutom har jag tre barnbarn som jag älskar precis lika mycket. Vet du, vi ska vara tacksamma för hur vi känner och att vi visar det, alla gör inte det!
  Ha det nu fint, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 2. Vad fin du är, världens sötaste i finfina strumpbyxor ♥ Mysigt att vara på tu man hand, skönt att slippa allt stirr kring dukning o mat nångång! Nu är det ju snart nerförsbacke mot sportlovet, hoppas du har några dagar ledigt då;) Kram fia

  SvaraRadera
 3. Inte alls fel att fira nyår på tu man hand, det gjorde vi också o hade det riktigt mysigt. Snygg som bara den är du i klänningen o strumpbyxorna wow festkänsla som bara den. Japp sina barn älskar man till månen o tillbaka igen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Mysiga dagar ni fick både på tu man hand och med de älskade döttrarna. Jo den kärlek för sina barn går liksom inte att beskriva i ord.
  Vad bra nu har jag ett ansikte på dig ut i fall jag kommer förbi i sommar eller ni har vägarna förbi här. Kanske jag känner igen dig då.
  Önskar dig en skön helg/kramen

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥