måndag 16 juli 2012

Hett tips köp gammalt som bara kan bli bättre.

Hej!

Hur har ni det i sommarregnet? bara bra hoppas jag. Vi har haft en härlig om än arbetsam vecka på landet.

Gamla köksmattan åkte ut och 


 in med den nya. Blev en plastmatta även denna gång , ingen ide att slipa golvplankorna innan det är dränerat runt huset.Mattan är köpt i Sävedalens färg och tapetaffär, kan varmt rekommendera affären. Supertrevliga säljare.


Brunt är inte min favoritfärg på möbler, men har inte hjärta att göra något åt denna stol, mönstret skulle aldrig bli detsamma igen och stolen är charmigt söt.


Röda dynor på stolarna och kökssoffan som ännu ej är på plats ( vi vet inte riktigt om vi dvs. mannen skall bygga en eller om vi skall försöka hitta en soffa med lagom längd. Hade ju varit smidigast , för att göra har vi ändå:) Dynorna är köpta på Ikea 49:-/st, allt är fynd på Ikea.


Min gamla kaffekvarn pryder köksfönstret ett auktionsfynd från förra sommaren. Har även varit med goaste väninnan och köpt blommor i Eds handelsträdgård, blev lite fler Pelargoner eftersom de jag hade övervintrade så fint i vintras.


Så här ser golvet ut, en del lister på plats men långt ifrån alla.
Valde en plastmatta som ser ut lite som gamla träplankor, tyckte den passade bäst. Den är även lite skrovlig att gå på, så rätta känslan infinner sig, hi,hi:)  Döttrar vet alltid vad man önskar sig. Finaste muggarna som är köpta på Indiska, jag tycker Indiska har mycket fint i inredningsväg, gardiner, krokar, muggar, kakfat och mycket, mycket mer.


Ha en fortsatt härlig vecka  och du är väl söt som blivit min första följare. Speciell sommarkram till dig.
Kram till er andra också:)


3 kommentarer:

 1. Du har så fint i ditt sommarstugekök! Och stolen är så vacker, den ska du inte ändra på!
  Ha en fortsatt fin semester!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Golvet blev jättefint i ert kök! Så roligt att få följa alla projekt, här på Instön har vi fullt upp med våra små! Ska snart fortsätta med målningen av huset.Åker ni till landet nästa vecka?

  Kram Cathrine

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nästa vecka bär det av någon gång. Har inte riktigt bestämt när ännu. Idag ringde några vänner att de var vid stugan , tyvärr var ju inte vi det.
   Hoppas ni hinner måla klart, vi tog endast framsidan och balkongen i år här hemma. Det är skönt när det är klart.
   Kram/
   Berit

   Radera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥