torsdag 18 oktober 2012

Att göra saker själv

 DIY ( do -it- yourself)
som är Fabrikens torsdagstema denna vecka är ju väldigt skoj både när det gäller prislappen och känslan som infinner sig när något man tillverkat själv är klart är ju obetalbar. Återanvändning är väl det jag tänker på i första hand, hur gamla saker kan få nytt liv som här.
 Här har jag av auktionsköpta handdukar, sytt ihop dem med spets emellan till en större köksduk. Sydde även en hissgardin av två handdukar och vill ni se hur det hela blev får ni kika in här.


Egengjord saft är enligt mig mycket godare än köpt och pimpar man flaskan lite med fina etiketter och snören blir det ju en söt liten present att ha med sig när man går bort.


Eller varför inte lite sylt. Jätteskoj att göra etiketter till burkar  och flaskor tycker jag och enkelt.


Hinner man inte med att göra allt själv som behöver göras kan man alltid försöka sätta tex en pensel i någon när och kär persons hand. Här målar en dotter panelen till köket på landet och vårt kök där måste väl räknas lite grann till ett eget hemma projekt så gott som från scratch. Här kan ni som vill kika på resultatet.


Mitt i stöket


Vill ni se andra härliga stora och små  DIY tips, kika in på Fabriken.
Hoppas ni alla får en härlig torsdagskväll, här blir det lite " Dansa i Neon" på Rondo.

KRAM

4 kommentarer:

 1. Vilken jätterolig idé med de ihopsydda kökshanddukarna!

  SvaraRadera
 2. Åh vad fint med de hopsydda handdukarna med spets. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Jag minns när du visade duken och gardinen, det är ju så hemtrevligt i ditt kök! På sista bilden är det ju inte så hemtrevligt men det blev ju så himla bra!
  Ha en trevlig kväll!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Så himlans fint! Det är ju så roligt att fixa, pyssla och gör iordning! Extra härligt och inspirerande tema denna vecka!

  Hälsningar
  Anna

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥