onsdag 30 januari 2013

Märkliga sammanträffanden

Ibland upptäcker eller träffar man på människor som länkar en samman till något annat här i livet, vilket brukar göra de allra flesta väldigt glada. Jag antar att det får oss människor att känna samhörighet med varandra och det tycker vi om att höra ihop med varandra.
På landet hade vi länge gått och beundrat den lilla, lilla sommarstugan med alla de vackra och otroligt stora blomster arrangemangen som hängde utanför. det såg så idylliskt och trevligt ut, vi förstod också att de höll på att bygga en åretrunt bostad bredvid stugan. Att bygga nya villor är inte något som tillhör vanligheten i vår lilla sommarstugeby, därför tyckte jag och maken att det var spännande att se hur det skulle bli när det blev klart. 


 Naturligtvis blev huset som jag inte vill visa här helt och hållet väldigt vackert och passar så bra in i den dalsländska naturen.


En dag när vi gick förbi upptäckte jag vad som stod på deras ny uppsatta brevlåda, de har ju exakt samma förnamn som jag och mannen i mitt liv. Lite lustigt tyckte vi och var tvungna att ta ett kort på brevlådan, bevis på att det finns två till med dessa som mina döttrar säger inte världens vackraste namn  som funnit varandra:)


Hoppas ni har en fin vecka. Själv känner jag mig lite trött efter två dagar på pedagogen vilket säkert är resultatet av att sitta så mycket stilla, lyssna på föreläsare och diskutera något som jag är ganska så ovan vid.
Imorgon är jag ledig och det skall bli extra skönt känner jag, eftersom förra torsdagen ej var ledig . Då var jag på min andra utbildning som jag går med en kollega på jobbet.
Till helgen får vi gäster och det skall bli skoj och trevligt med lite slapphet efter allt pluggande.

KRAM

1 kommentar:

  1. Så vackert och fint i Dalsland, det ser så idylliskt ut! Vilket sammanträffande att de har samma namn som ni!
    Det var väldigt vad du utbildar dig! Kämpa på med det!
    Ha en fin helg!
    Kram Eva

    SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥