torsdag 24 januari 2013

Ordning och reda, har jag det?


Fick verkligen ta mig en funderare på om jag har någon som helst ordning och reda på landet. Kom på efter ett litet tags funderande att jag ju har vårt lilla turkosa matförråd som är ganska så gräsligt och för att göra det lite trevligare så köpte jag rotting korgar på Ikea och la ner allt som inte är så tilltalande för ögat men som ändå behövs. Den vänstra har jag disktrasor, diskborstar och lite annat smått och gott i och så finns det korgar fulla med plastpåsar, bakformar och mycket mer som jag inte minns just nu.
Den virkade remsan har jag virkat och skall så småningom sättas upp på hyllkanten.  

Lite finare rotting korgar i vardagsrummet med olika garner i.


Sedan kom jag på att det som jag är mest stolt över som jag gjort alldeles själv, både en till landet och en till stan är en smyckesbräda. En vanlig bräda, tyg som man gillar jag valde spetstyg och eftersom det är genomskinligt tog jag ett helt vitt lite tjockare tyg bakom så inte brädan syns. Knappar, jag valde olika guldfärgade, som syddes fast på tyget. 





Sedan spände jag fast tyget runt brädan och 


voilá, klart att hänga upp sina smycken.


fler ordning och reda tips hittar ni inne hos Fabriken.
Ikväll blir det utgång med kollegorna och massor av trevligheter, så nu skall jag slappa lite framför brasan så jag orkar med kvällen:)
KRAM

4 kommentarer:

  1. Så snygg smyckesbräda! Och fin ordning! Smart! Vore kanske något för mig att ta efter, så slipper de ligag i en härva ;)
    Ha så trevligt ikväll med kollegerna!
    Kram /Maria

    SvaraRadera
  2. Du verkar som du har ordning å reda på saker, ha korgar i skafferiet har jag också, himla bra.
    Jasså ni åker inte upp hit på vintern, vi har haft ett jätte fint väder idag solen sken å värmde gott i ansiktet. Jag åkte upp till Örsjön nu i eftermiddag å tog en liten sväng å så blev jag bjuden på kaffe inte alls dumt.
    Önskar dig en skön dag/kramen

    SvaraRadera
  3. Visst har du ordning när du samlar sakerna i korgar! Och din smyckesbräda är superfin, tror jag ska göra en sån - eller flera, jag älskar smycken och har MÅNGA.
    Ha en kul kväll!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
  4. Vad duktig du är, blev ju jättebra ordning på smyckena <3 Fint blev det också, som en dekoration i sig själv..! Med den fina brädan o rottingkorgarna blev det ju "ordning på torpet" så att säga;))) Kram fia

    SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥