torsdag 16 maj 2013

På köksbordet

är veckans torsdagstema på Fabriken idag, inget som jag vanligtvis skulle ståta med men,men...

Köksbordet på landet, några te påsar och ett oanvänt ljus, vilket beror främst på att här sitter vi nästan aldrig och äter. Oftast äter vi utomhus på landet, lite det som är hela tjusningen med vårt lantställe att sitta och äta med utsikt över sjön och alla gröna ängar.


Vid regn äter vi här vid ett större bord i vardagsrummet, duk har jag alltid på bordet på landet.
På bordet ett servettställ i älgformat, gåva av goda vänner när vi köpte stugan. 
Jag har så otroligt mycket prylar så hälften hade varit nog, men oftast har jag inte hjärta att göra mig av med något som jag fått men som kanske inte helt är vad jag själv skulle valt i nuläget. 
Korgen är målad av goda vänner och en bröllopspresent, tänk så snällt av dem att ta sig sådan tid att måla en hel korg med våra namn och datum och allt. Den har dock blivit förpassad till landet, där den gör sig bättre än här hemma. Dessvärre börjar även stugan bli full nu, får nog bli en loppisbod så småningom.Korgen blir dock aldrig ett loppis föremål, den kom ju in i mitt liv en mycket lycklig dag:)Här hemma har jag sällan duk på bordet förutom den här då som världens bästa mamma virkat och som jag hade turen att få. Skulle jag aldrig göra mig av med för allt i världen och eftersom köksbordet är extremt ömtåligt får den ligga där på ibland.
Just nu resterna av en av mina födelsedagsbuketter, uggleservetterna som inhandlades i Ullared förra helgen  och


kryddväxter som jag också fick i födelsedagspresent. Tycker väldigt mycket om krukan med växterna i, men är väldigt dålig på att veta när de skall användas och till vad. Jag borde gå en matlagningskurs:)


Ha en fortsatt fin vecka, själv är jag hemma den här veckan. Har åkt på en infektion i kroppen och den verkar inte ge med sig trots en tiodagars penicillinkur. Jag hoppas det vänder snart, för nu längtar jag till jobbet och alla mina små godingar där.
KRAM

1 kommentar:

  1. Ja, man har olika stilar hemma och i stugan och det är roligt! Vissa saker är väldigt kära minnen och de vill man ha kvar. Du har det så fint, vännen.
    Nu hoppas jag verkligen du blir frisk snart så du kan jobba och allt annat roligt också!
    Kramar Eva

    SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥