söndag 5 januari 2014

Nyårsaftonen

Hej!
Det var länge sen ni hörde något från mig:) trots lång ledighet(förutom två dagar jag jobbat) så har dagarna verkligen rusat iväg och vi har endast varit ensamma i två dagar. Haft gäster, varit bortbjudna och gjort en liten snabbresa till Danmark med goda vänner.
Väldigt roligt har vi haft , även om det blev en helt annorlunda ledighet mot vad jag tänkt mig. Jag hade sett fram emot att släpa mig runt här hemma i myskläder, osminkad och läsa böcker av det blev det inte så mycket men det kommer väl helger längre fram då jag kan göra det och bara vila och skrota:)
Lite bilder från Nyårsaftonen, som tillbringades på Hisingen hos goda vänner.Det är så hemtrevligt och mysigt hemma hos dem, min väninna är väldigt bra på att fixa och dona i sitt hem.


Skål från mig.


Vi firade in det nya året tillsammans med Elvis ett vin som vännerna beställt från systemet som var helt ok. Flaskan är ju helt otroligt snygg:), tycker jag.


Hoppas ni haft en härlig jul och nyårshelg, nu är det endast en dag kvar innan jobbet drar igång och då skall vi ha svärföräldrarna här på middag.  
Hoppas året 2014 börjat bra för er del och God fortsättning till er som kikar in.
KRAM

4 kommentarer:

 1. Kul att höra ifrån dig! Men jag ser dig ju på Instagram, desto oftare :)
  Härlig ledigste du haft! Jag tänker också som så, att det jag inte hunnit gjort (rensning i garderob m.m) kan jag ju göra vilken helg som helst ;)
  Kram och ha en fin Trettondag Jul!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Fint dukat till nyår, härligt när man känner att det är lite extra denna kväll ♥ Fin bild på dig med! Hoppas du får en härlig vecka, jag börjar jobba imon o känner mig en aaaning ur gängorna;) Stor kram/ Fia

  SvaraRadera
 3. Så roligt att se dig här igen! Vilken vacker dukning på nyårsfesten! Det vinet ska jag kolla om det går att få tag i nu också, kan vara lite roligt. Du är så strålande vacker och ser så lycklig ut!
  Ha det fint, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 4. Vännen, tack för dina fina kommentarer! Tänker att du har mycket runt dig och inte hinner blogga, men det verkar som du mår bra.
  Ha det fint och sköt om dig!
  Kramar Eva

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥