tisdag 18 februari 2014

Alla hjärtans dag

Jo menvisst, jag skämmer bort mina barn så mycket jag kan och när tillfälle ges. Jag är ju väl medveten om att det inte är så bra, dessutom är de ju nästan vuxna så om det nu är någon skada så är den väl redan sked:) Hittar jag ett tillfälle liksom så passar jag på, Alla hjärtans dag är ett fantastiskt tillfälle tycker jag. Även om mannen min knorrar om att det bara är ännu ett sätt för affärerna att få sälja saker så kan det inte hjälpas.
Egentligen hade jag bestämt att de skulle få varsitt armband från Ed blad med hjärta på, men när jag väl kom till affären var de slut. Det fick bli det här halsbandet från Ed blad istället. Min äldsta dotter är extremt sympatisk och när jag frågade om hon hellre skulle vilja ha haft armbandet, så svarade hon att hon tycker mycket bättre om halsband:) Go är hon , men om hon verkligen gillar halsband bäst det hoppas jag men vet inte helt säkert. Alltid tacksam liksom.
Inuti hjärtat sitter små gnistrande stenar, fint.


Min yngsta dotter som också är go och som jag älskar lika mycket ( bäst att tilläga så ingen får för sig något annat) men som kanske inte har ett lika fullt så sympatiskt sätt att uttrycka sig på har jag inga som helst problem med att veta vad hon gillar eller inte. Det talar hon mycket tydligt och bestämt om långt innan jag frågat, finns liksom en ständig lista i hennes liv som aldrig verkar sina ( väldigt lik sin mor)på vad som är vackert, bra att ha eller som helt enkelt bara förgyller livet lite grann:) När nu armbanden var slut och jag visste att hon gärna ville ha en ring eller som här många som kan användas på olika sätt/fingrar. var det inte stor idé att komma med ett halsband som bara skulle blivit hängandes. Även den här från Ed blad.


Vi åkte till Halmstad till äldsta dottern redan vid lunch på fredagen. Jag var ledig och maken slutade tidigt, vår lilla N skulle stanna kvar en natt i stan, kunde inte lämna sin pojkvän på alla hjärtans dag utan ta tåget ner på lördag istället.
Jag gjorde en smörgåstårta till oss som vi avnjöt på fredag kväll den blev väldigt god och hade jag kommit ihåg att köpa dill hade den varit väldigt fin också i mitt tycke att titta på :)


Imorgon är jag ledig och en förälder på jobbet sa att imorgon skall det bli uppehåll. Jag hoppas innerligt han har rätt för idag har det öst ner hela dagen och gör så fortfarande. Själv har jag inte kollat vädret. gör det sällan för det är inte så stor ide tycker jag det blir ju som det blir inget jag kan påverka i någon som helst riktning. Roligare att ägna sig åt sådant jag kan påverka:) Hoppas ni alla får en härlig onsdag oavsett vädret.
KRAM

1 kommentar:

 1. Hej vännen, kul att se dig!
  Fina smycken du gett dina döttrar! Jag tycker också om att skämma bort, det behöver inte vara dyra saker men det är så kul att ge något. Nu har jag både svärdotter, svärson och barnbarn att skämma bort förutom mina egna barn, det är riktigt roligt.
  Urläcker smörgåstårta du gjort - trots att du inte hade någon dill!
  Ha det fint, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥