onsdag 19 februari 2014

Kusinträff

har jag varit på , den första i mitt liv. Jag är verkligen inget  "FAN" av stora tillställningar med massor av människor. Egentligen är jag inte blyg men jag får väl kalla det det, socialt hinder kan man ju också säga att jag lider av men jag föredrar kanske blyg ändå :) Funderade därför lite om jag skulle gå eller inte, men har ju träffat några av mina kusiner på begravningar de senaste halvåret så det kändes ändå rätt ok och vi fick ha med våra respektive. Av mina fem syskon var vi tre som gick, ja jag har två syskon som är; en ännu blygare och en helt ointresserad av att lära känna människor. De två äldsta som var med är oerhört sociala och pratsamma människor. Så kan det bli i en syskonskara helt olika från 100-0.
Jag är i alla fall glad jag gick för jag älskar människor och det var roligt och god mat bjöds på.
Vacker kakelugn att vila ögonen på om man inte kom på något att prata om.


Vanlig gräddtårta kan tyckas och det är jag minst förtjust i av alla tårtor som finns, men denna var osedvanligt god. Jag och yngsta dottern har bestämt att hålla oss ifrån sötsaker i februari och mars, åtminstone tårtor, godis, glass, drickor, vin(i mitt fall ) och kakor, eftersom träffen var den 2/2 fick jag tårtdispens om jag tog en väldigt liten bit. Efter den lilla biten tårta har jag avstått från allt ovan nämnd. Blev alldeles för mycket godsaker över jul.


Klädsel för dagen, jag dammade av en gammal kavaj, please jeans och stövletter från Rizzo.Linnet under kavajen är sammet och köptes under Malmö trippen.

Här höll vi hus Sundsby säteri på ön Mjörn på Tjörn.


Lilla jag, ja ni ser ju att jag inte håller låda direkt men ibland pratade jag med min fina kusin Lisbeth som sitter bredvid mig och bredvid henne sitter den enda kusinens fru som jag aldrig träffat förr. Hon var lärare och led inte ett dugg av någon som helst social hämning så henne pratade vi mycket med. Hon frågade massor och var väldigt intresserad, trevlig och det är ju alltid roligt när människor är intresserade av en. Inte tog jag reda på om de ville vara med i min lilla bloggvärld så här får de sitta och synas med hjärtan på sig.


Hoppas ni får en fin onsdagskväll. Idag har jag haft en härlig ledig dag och både vilat och jobbat i hemmet. Finns alltid saker som måste göras vare sig man är ledig eller inte, såsom att dammsuga framför kattsandlådorna, tömma dem, fylla kylskåp och elda i kaminen. Men nu skall jag ta tag i all rolig post som kommit och bara sitta i soffan och njuta.
KRAM

2 kommentarer:

 1. Så ni var på Sundsby, det är fint och kakelugnen är så vacker! Det verkar allt som du hade trevligt och var social på träffen. Jag skulle gilla en kusinträff, har träffat alla mina kusiner men det är väldigt längesen.
  Läckra kläder hade du och vacker som alltid! (Köpte ett par Pleasejeans i måndags, helsköna.)
  Ha det fint, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig plats, verkar ha varit riktigt trevligt iaf ;) Jag är likadan som du, är inget fan av att åka o träffas bara för att man råkar vara släkt... Tur att det finns såna som älskar att hålla låda på dylika tillställningar :D Du var riktigt fin i dina nya kavaj också ♥ Kram fia

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥