söndag 6 juli 2014

Tapeten andades Lantlig charm

Pärlorna mina var med på landet för några veckor sedan. Vi hjälptes åt att måla taket så det gick i en rasande fart och blänker nu vitt och nymålat.  

Tapetseringen däremot har tagit tid, trots att rummet är litet.Fast det är klart det är bara mannen som står för den och det är ju lite mer jobb än att måla ett tak. Så var det ju det där med mönsterpassning, att jag aldrig kan lyssna på maken min:) : vad har jag sagt om det? säger han varje gång. Ja det bara blir så att helt plötsligt är en tapet köpt utan att jag tänkt så mycket på själva jobbet. Jag skall skärpa till mig , det är inte jättesmart med mönsterpassning i ett gammalt skevt hus. Tapeten som jag och yngsta pärlan köpte förra sommaren tyckte vi andades lantlig charm och hittades på Rusta. Space lantliv 149 kr/rulle var ett kap till det här lilla rummet så den inhandlades utan större betänkande. 


Vet just inte om det var så bra val så här i efterhand, känns lite som det snurrar i huvudet när man kommer in i rummet. Vi hoppas det går över med lite möbler på plats. Nog blir det betydligt fräschare iallafall det måste ni hålla med om.
KRAM

3 kommentarer:

 1. Jag tror tapeten kommer att vara fin i rummet, även om det är mycket mönster är den ju diskret i färgerna. Blir snyggt när möbler och annat kommer på plats.
  Ha det fint vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 2. Det blir säkert toppen när det blir klart! Några vita hyllor och svart-vita tavlor med vita ramar t ex så ska du se att det blir super!
  Svar: Nej, klänningen jag har på bilden är svart. Svart/natur och kommer från indiska ;)
  Göteborg, ja... Ja Liseberg blir det helt klart och Mellantjejen har beställt en dagsshopping i city ;) Sen vet jag inte riktigt. Tänkte kolla lite, så vi är förberedda ifall någon kommer ha tråkigt ;) Har du tips på saker att göra som passar i närheten så tar jag tacksamt emot. Vi har två döttrar med oss, 16-19 år.
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 3. Tror det kommer bli jätte fint med den tapeten, tycker den såg superfin ut. Så stora fina stockrosor ni har, jag försökte med konststycket att så sådana där men gick inget bra alls. Hoppas du köpt hjälm nu, tänk vad man tjatade på barnen, skall ni cykla så på med hjälmen annars blir de inget, skulle kanske sagt så till dig också.
  Krya på dig och h de så gott/kramen

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥