måndag 30 juni 2014

Stockrosdjungel

Mina absoluta favoritblommor, fast om jag ser en Pion så är det också mina favoritblommor:) Älskar iallafall dessa ljuvliga blomster som jag sått i växthuset. Nu när vi kom upp låg de några kvistar ner,såg ut som en hel stockrosdjungel. Växthuset är ju ganska litet så Stockrosor är väl inte den mest optimala blomman att ha där inne, men när det nu inte går att få ha dem ifred på utsidan för de små slemmiga djuren så var det värt att pröva tyckte jag.Bara halva blomsterstjälken utslagen ännu. 


Så många olika vackra färger.
  

Jag är så glad att jag fick se dem i lördags, bevattningssystemet som maken fixat hade inte fungerat som han ville så nu är det ändrat och vi hade tur att de inte vissnat ifrån oss.


Det regnade ju hela lördagen och jag var inte speciellt alert efter min cykelvurpa så jag gjorde mest ingenting :), gick runt och småplockade , sov en stund framför brasan. Yngsta pärlan lagade mat och maken tapetserade pärlornas rum. Snart är det klart. Får kanske visa lite bilder på det imorgon om jag hinner. Är lite orolig för min lilla skalle, funderar på om jag borde åkt och röntgat den iallafall.  
KRAM

4 kommentarer:

 1. Stockrosor är vackra men menar du att sniglarna mumsar på dem? Det gör de inte här faktiskt.
  Inte bra att du fortfarande känner dig dålig, du ska nog kolla dig.
  Sköt om dig, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm vet inte om det var sniglarna som gjorde att de inte kom upp kanske helt enkelt var för torrt, jag var ju inte på plats för att vattna dem, minns inte riktigt. Nu har jag iallafall fått njuta av några vackra, är så glad över det.

   Radera
 2. Rara vän, jag önskar dig den bästa semestern! Till hösten ska jag antagligen få ordning på mitt arbetsliv så jag hoppas att vi nästa sommar kan ses på Dal och ta en fika nånstans.
  Kramar Eva

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥