måndag 9 februari 2015

Äntligen en mycket lyckad helg.

Hoppas ni har det bra efter en fin helg. Min har varit underbart trevlig med familjen runt oss båda dagarna. Det var verkligen behövligt efter alla tråkigheter som varit under januari. I lördags firade vi svåger och igår firade vi mannen i mitt liv som påstår att han fyller 25 någonting :) med mina fina systrar med män på besök. Alltid lika roligt när vi ses.
Det där med inredning är kanske inte min grej, men gillar det eller rättare sagt att fotografera inredning är betydligt mer komplicerat än kläder. Vilket jag tyckte gick riktigt bra att fotografera och blogga om som jag gjorde för några år sedan. kanske får övergå till det igen :)  
Älskar min stjärnljusstake från Baldershage.


Likaså mitt Paris grytunderlägg som jag köpte i november, tycker det är så fint så det får ligga framme hela tiden. Vårt vardagsrum är lite Paris inspirerat, vi älskar den staden. Just nu är vår yngsta pärla i Paris tillsammans med två vänner. Min snälla kollega som egentligen är ledig imorgon kommer in och jobbar en timma för mig så jag kan ta mig till flygplatsen och hämta hem dem imorgon då de åter vänder hit hem. Jag hoppas verkligen mitt lilla hjärta har haft en super rolig resa  hon behöver ha lite skoj efter en tråkig början på året för hennes del. Det är väldigt jobbigt att se sina barn ledsna och veta att man inte kan göra något åt det. Å andra sidan kommer väl hon också över sin första kärlek, det är vi ju många som gjort.  
  

Vilket fantastiskt väder det varit några lediga söndagar i år. Vi har hunnit ta några promenader runt vår fina sjö som ligger här i närheten, i solsken och gnistrande vit snö knastrande under kängorna.Önskar er en fortsatt fin vecka, det är ju sportlov åtminstone här på västkusten så några av er är kanske lediga.

KRAM

2 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Det är roligt att samla de man tycker om runt sig och nu får du hem din dotter också, härligt!
  Jag tycker det är roligt när du visar inredning och det där med att fotografera tycker jag är hopplöst, jag har inte tid att engagera mig i hur man gör. Men jag tyckte det var jätteroligt när du visade kläder också.
  Ha det nu fint, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 2. Underbart med Paris, där skulle man vara just nu ♥ Vi har haft sportlov hela veckan, med helt perfekt vinterväder! Det var längesen det var så bra, vi har hunnit med att åka både skidor o pulka, o haft vintriga promenader. Vilken fin ljusstake du har, o Parisunderlägget var ju superläckert! Jag tycker du är duktig på inredning, men du kan ju lägga in en o annan klädbild med så vi får lite ögonfröjd här i bloggvärlden ;) Kram på dig! / Fia

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥