söndag 1 mars 2015

Snöig söndag

 Ja så har vi fått snö igen, nu tycker jag att det räcker eftersom den ändå aldrig ligger kvar.  
Hunnit med väldigt mycket och det är ju en av fördelarna med att hoppa ur sängen i tid på morgonen. Städat, fixat lite överallt och tittat på skidor, ännu en medalj fick Sverige idag. Gjort lite vårigt inne, eftersom den inte synts till så mycket vår utomhus ännu. Nu funderar jag på om jag skall slänga mig i soffan och kika på en film.


 Tidigt idag åkte äldsta pärlan hem till sig igen,  därför vi vaknade tidigt för att äta frukost tillsammans innan hon fick skjuts in till stan. Troligen därför jag känner mig lite så här som Noxie :) så risken finns att jag somnar i soffan om inte filmen är väldigt bra då förstås.


Apropå bra filmer har vi varit på två i år "Unbroken" som var en fantastisk bra film baserad på en sann historia oftast är ju filmerna lite bättre om de är  verklighetsbaserade. Har även varit med bästa vännen och sett Fifty Shades of Grey  några dagar efter premiären och den var väl ok, inte fantastisk och inte heller dålig men jag hoppas inte för många män ser den kan aldrig vara bra åtminstone inte för män som är lite speciella. Några böcker har jag inte läst och tänker heller inte göra troligen lite för osmakliga för min smak. Gillar dock det som andas kärlek i filmen och än så länge finns det ju hopp. Har ni inte sett dem, så gör det.
Nu hör jag att det börjar regna, så imorgon är nog all snö försvunnen igen, nu kör vi mot VÅREN.
KRAM

5 kommentarer:

 1. Lite vårfint måste man ha, det piggar upp en ovädersdag som det har varit idag.
  Jag läste den första boken och gav bort de andra, kände inte för att läsa mer och filmen tänker jag inte se, det var inte min grej. När vi pratar om boken i min omgivning verkar det som att det är mest kvinnor som läser den.
  Du kan tro att dottern, lille Arvid och jag hade det mysigt i stugan på Orust! Jag längtar redan tillbaka.
  Ha en fin vecka vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 2. Jag vill också se de filmerna!

  SvaraRadera
 3. Lite vårfint vill man allt ha inomhus just nu, för ute verkar det vara segt för våren att ta fart.

  Jag har inte läst de böckerna och filmen får jag se om jag kommer iväg på...................har ju hört så mycket om den.

  Vilket underbart foto på katten, precis så som man känner sig ganska ofta nu på vinterhalvåret.

  Ha det gott,
  kram Anneli

  SvaraRadera
 4. Grattiskram på din födelsedag!
  /Maria

  SvaraRadera
 5. Vilken fin blogg och s fint du har det.
  Ha en bra dag!
  Hanna

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥