onsdag 10 april 2013

Ni är väl för snälla eller??

Hallojsan i vårsolen!

Visserligen var jag sjuk i söndags så kanske var även hjärnan lite ur funktion,men nog vet jag hur Krokusar ser ut :)  vilket man inte kan tro när man ser mitt söndagsinlägg.
Idag när jag satt på jobbet och pratade med barnen så var det en flicka som berättade att hon hade Snödroppar i sin trädgård och då kopplade min hjärna till att tänka på mina fina som jag lagt in i min blogg i söndags och helt plötsligt satt jag där på jobbet och tänkte : men snälla nån du skrev Krokus ju , varför gjorde du det? lustigt ändå hur hjärnan fungerar. Tja min fungerar ju inte hela tiden har vi ju märkt men när den gör det så är det lustigt hur man minns och kommer på saker som man associerar till. Hur som helst får jag väl tacka flickan för att hon började prata om Snödroppar och så är ju ni väldigt gulliga också som inte påpekat min okunskap, hehe.

Bild från balkongen idag, Nala älskar att vistas där ute och njuta av solen som värmer så gott. Idag var andra gången de fick komma ut för i år, mina små pälstussar. Även vi kunde sitta ute och njuta lite innan solen försvann för en stund sedan. 


Rosor från Ica 30:- buketten. Väldigt prisvärda med tanke på att de står i nästan två veckor. Idag inhandlades en ny lite ljusare rosa bukett. Älskar rosor.

Ha en fortsatt fin vecka, imorgon är jag tidig och sedan tar jag helg. Idag har min äldsta pärla gjort slingor i håret. Hon var så trött på sitt långa hår, så kan det ju bli ibland att man känner att man vill förnya sig. Nu skall hon i varje fall se hur det är att vara blondin om en månad blir det en ny slingomgång och därefter trodde hårfrisörskan att det skulle räcka. Skojar med henne och säger att nu får vi se om blondiner har roligare då:)
KRAM

1 kommentar:

  1. Ha ha, nog märkte jag att du skrivit krokusar men jag trodde du lagt in fel bild.
    Icas rosor är jättefina, jag har köpt många buketter.
    Ha ett fint veckoslut!
    Kramar Eva

    SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥