söndag 28 april 2013

Söndagsbilden från Millesgårdens park

Tjohoo, en solskenssöndag!

Äntligen känns det som om våren är på väg på riktigt eller den har ju varit på väg ett bra tag bara inte värmemässigt. Men idag så kunde jag gå runt i bara jeans och t-shirt när jag vårfixade i trädgården, sååå härligt.
Söndagsbilden idag får bli två från vår Stockholms tripp. Dessa togs i tisdags på Lidingö, vi åkte till Millesgården för att gå på konstutställning. Konstnärerna från Normandie var representerade.


Utanför i trädgårdsparken fanns också skulpturer i mängder, de som syns här nedan studeras av maken och äldsta dottern. Även statyn av Romulus och Remus fanns på plats, när det kommer till myter så kan min äldsta dotter allt om det så jag blir lite imponerad över hur hon berättade om dem för mig. Jag hade så klart ingen som helst aning, ens om att det fanns något som hette Romulus och Remus men man lär så länge man lever. Gäller bara att vara tillräckligt intresserad så jag kommer ihåg det också, tror att det kan bli en aning svårare. Tjihi, hon sa att jag borde kunna mycket mer än henne eftersom jag har 25 års försprång. Fast sedan slog jag henne i "mormors testamente" när vi gjorde det på kvällen, så då påminde jag henne om att de där 25 åren kanske gjort lite nytta ändå:) 


Härligt väder hade vi båda dagarna så en mycket lyckad Stockholmstripp blev det. Yngsta dottern satt utanför globen under tiden vi var på Lidingö. Hon var salig efter konserten men ville mest hem till sin pojkvän kändes det som, det är ju tur att hon är lite mer kär i honom än i Justin Bieber:)
För fler söndagsbilder kika in på Fabriken.
KRAM

5 kommentarer:

 1. Det swer verkligen ut som en härlig dag! :)

  SvaraRadera
 2. Roligt när det blev en lyckad resa till storstan fel var de ju inte heller att vädret var fint.
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Så härlig tripp ni haft och bra att dottern inser att han som hon har hemma är bäst!
  Ha det fint, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 4. Haha, vilken härlig utflykt;)) Bra att du visade att gammal är äldst på kvällen iaf :D Ha en härlig måndag! Kram fia <3

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig tripp ni hade till stora Staden! Ha en fin vecka! Kram Iréne

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥