onsdag 17 april 2013

På mina väggar

På mina väggar är fabrikens torsdagstema kika in där för fler väggtips.Här i vår lilla stuga kan man ju inte ha några fondväggar, kanske möjligen i övervåningens största rum men dit har vi ju inte kommit. Dessutom tycker jag att det är lite för modernt för en stuga på landet, så jag får visa det vi har:)
Jag tänkte visa det som jag gillar bäst på mina väggar i stugan, som ni vet så är det ju långt ifrån färdigrenoverat så än så länge är det ju inte allt jag är nöjd med. men vi skyndar långsamt.
Sovrummets spegel med gamla vykort ovanför har ni som varit här sett förr, men sovrummet var det första vi renoverade och det blev precis så romantiskt gammaldags som jag ville ha det. Älskar tapeten  med Kaprifol på.

 

 Vit panel i köket. Gillar väldigt mycket kaklet ovanför spisen och diskbänken det är fint tycker jag. Lesvikhyllan med kopparna som jag fått av döttrarna står mig varmt om hjärtat så klart.
 Något som jag inte tror jag visat förut är vår lilla toalett inne. Vi har en mulltoa inomhus med en vägg som består av putsad murstock. Denna vägg  var ojämn och extremt ful så den fick vår äldsta dotter göra vad hon ville med. Så här blev det, oerhört mycket finare än hur den var från början. Hon gillar att måla så en hel vägg att ge sig på kändes inte så tokigt:)
  

Turturduvor passar ju extremt bra just nu i vår familj:)Idag kära vänner fyller jag år, makens moster Mona som vi skall fira en annan dag och så söta Maria med bloggen Wikers Liv. Grattis till oss alla tre:) hoppas ni andra också har en fin torsdag. För er som undrar jo jag skall jobba som förskollärare, jag har bara fördjupat mina kunskaper genom att gå Förskolelyftet. Det är nog synd att säga att min redovisning gick bra men den gick och det var huvudsaken och ett stort steg för mig att stå längst fram och prata överhuvudtaget:) Vad som är bra med livet är ju att förhoppningsvis är jag lite klokare/ erfarnare idag än vad jag var igår:)
Önskar alla en fin helg.Själv kommer jag att få några toppendagar i Stockholm det är jag säker på. En superhärlig present till mig att få strosa runt där med dem jag älskar mest. Yngsta snuttan skall gå på Justin Bieber, det har jag ingen aning om vad det skall vara bra för men hon är överlycklig och det är huvudsaken. Det är därför vi åker dit och inte för att fira min födelsedag, men allt som kan firas här i livet tycker jag är värt att passas på:).
KRAM

4 kommentarer:

 1. Så mysigt ni har i er stuga!
  Härligt att kunna släppa loss och måla vad som helst på väggen så där! Passar ju perfekt på en toa på landet!
  Visst fyller vi år! GRATTIS fina du!!!! :)
  Jag hoppas ni får det underbart i Stockholm och att det blir vackert väder!!!!
  KRAAAAAM!!!!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Stort GRATTIS till en jättefin tjej! Hoppas du får en fin dag och ett fint veckoslut i Stockholm!
  Ni har det så fint i stugan och som jag sagt tidigare så älskar jag ditt kök. Kul att dottern målat väggen på toa, hon är duktig! Din hallontavla såg jag på Klädkällaren och bestämde att jag ska köpa den nästa gång jag åker dit.
  Ha det nu riktigt härligt, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 3. Jätte Grattis på födelsedagen....hoppas ni får en fin helg i storstaden.
  Va fint ni har gjort i köket i torpet...och en konstnärlig dotter har ni också.
  Kramizar

  SvaraRadera
 4. Stort Grattis till dig! Hoppas nu Stockholms resan blir kanon både på det ena eller andra sättet! Den där målade väggen i toan gillade jag mycket, så fint målat! Ha det nu så bra! Kram Iréne

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥