onsdag 4 september 2013

Ett Halmstadskök

 Hejsan!
Oj, vad snabbt tiden rusar iväg idag är det varken måndag eller tisdag. Men ni som känner mig genom bloggen vet ju att jag är en tidsoptimist:)
Här kommer i alla fall några bilder från dotterns kök.
Vi skrev äntligen på papperen i måndags och fick nycklarna till lägenheten.


Ett gammalt köksbord från landet får duga till att börja med, en duk över så blir det nog fint. Även stolarna är från landet och skulle behöva en ny strykning av färgpenseln. Kökslampan ingick i köpet eftersom säljaren inte lyckades få ned den, får hänga så länge. 


För övrigt är köket ganska nyrenoverat med fint kakel ovanför spis-diskbänken och nya vita köksluckor och snygga golvplattor i svart.


Här hade vi inte en enda sak att hänga på dessa fina krokar, det vill säga inte sånt som bör hänga där i alla fall. 
  

Jag och dottern packade upp och diskade allt porslin, sedan var vi och handlade mat till det ekande kylskåpet, lagade mat medans maken fixade datorn och sådana där praktiska saker som el och TV.
Ingen flyttångest hade hon sa hon och så gjorde hon piruett i sitt kök och tyckte att det var väldigt stort:)
Framåt halv niotiden begav vi oss hemåt jag och mannen, då började vi känna oss lite möra i kroppen och det tar ju en stund att ta sig hem också. Till helgen går det stora flyttlasset, då skall vi sova över i Halmstad hela familjen det blir skoj.
KRAM

2 kommentarer:

 1. Vilket fint kök i hennes första egna bostad! Mitt första kök var inget kök, det var en kokplatta i rummet och vatten fick jag hämta på toaletten, ja, det är nya tider nu.
  Ha det fint och det blir säkert jättemysigt när ni sover över hos henne i helgen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 2. Ha ha ja så var det för mig också Eva , en kokplatta i rummet och toaletten en trapa upp utan dusch. Nu kan man få det fint om man sparar ordentligt, hon är bra på det min äldsta dotter att spara.
  Kram

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥