fredag 6 september 2013

Moodboard


Veckans tema är Moodboards, ett tema som jag inte helt förstår mig på. Lite för fritt för mig kanske, egentligen om jag hade tid att sitta och göra ett fint collage hade det nog varit roligt men det har jag aldrig:) Då skulle jag visat er hur min atelje´, syrum skall se ut. Det kommer inte finnas en enda liten höstfärg i det, om man bortser från ett och annat garnnystan eller sytråd.
Det troliga är att det kommer gå i vitt och rosa eftersom det är mina älsklingsfärger oavsett månad, allra helst lite i stil med färgkombinationerna på de tre nedersta bilderna. Rummet som skall bli mitt alldeles egna pysselrum är det som syns lite av högst uppe i högra hörnet, yngsta dotterns rum just nu. Skall bli så underbart att kunna ha allting framme, då kan jag bara gå in och sätta mig där när jag vill brodera, sticka, sy på maskin, bara sjunka ner och bläddra i inspirations sytidskrifter eller vad som andan faller på.

Vad som är helt säkert är också att det kommer att finnas mängder med saker som är blommigt tyger, tavlor, tapet och blommande krukväxter i fönstren. Härligt kommer det bli kan nästan inte vänta tills det är klart.
Önskar alla en fin helg, åtminstone imorgon skall det bli en strålande varm och skön dag här på bästkusten:) Vill ni se andras lite bättre moodboards kika in på FABRIKEN.
KRAM 

2 kommentarer:

  1. Vacker moodboard, underbara blomsterbilder från en sommar som aldrig verkar ta slut ♥ I helgen hade jag tänkt åka o köpa ljung, men jag får ta det i veckan istället, när det är lite riktig höstfeeling;) Kram på sig! / fia

    SvaraRadera
  2. Fina bilder! Det är helt underbart att ha ett eget pysselrum att ha sina saker i och sitta och pilla och pyssla!
    Fin ny vecka på dig, vännen!
    Kram Eva

    SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥