onsdag 19 mars 2014

Gillar Kate Hudson for Lindex

Hej där ute i världen!
Idag har jag ju haft min lediga dag, så härligt. Jag sov länge, läste, städade, lagade mat och när N kom hem åkte jag och hon en sväng till Allum. Jag skulle köpa en parfym och vi sprang även in en snabb sväng på Lindex. Jag såg en så fin kofta i lördags inne istan och har ångrat att jag inte ens provade den då. Tänkte att om jag har tur finns den här i lilla Partille också.
Det här kimonoplagget eller vad man skall kalla den för tyckte dottern absolut var jag.
Jag älskar för visso färgerna. 


Inte så smickrande från sidan kanske:)



Men den skulle ju bli så fin över bikinin nu på vår semester sa N och 199:- tyckte jag att den var värld kanske har hon rätt:) så den fick följa med hem.


Här kommer koftan som jag verkligen gillar påminner ju lite om Odd Mollys kollektion som kom för ett eller två år sedan. Jag tycker dock att den här är betydligt finare och verkligen mer prisvärd om jag jämför.



  Får bli morgondagens outfit.




Vet inte om jag berättat det  men resan är beställd, jag, mannen, yngsta pärlan och hennes pojkvän åker. Ska bli så skönt med lite sol och värme igen. Ni som följer mig på Instagram blir kanske lite trötta för jag kommer troligen spamma med blomsterbilder och allt som jag tycker är vackert i detta för mig nya land vi skall besöka :)
Hoppas ni har en fin vecka.
KRAM

3 kommentarer:

  1. Var på Lindex igår och köpte med mig en del men jag såg inte koftan. Hade jag sett den hade jag köpt, gillar när det är långt och stort så det gömmer midjemåttet.
    Var bär det av på resan och när? Planerar en resa med tjejkompisarna till hösten och så ska jag försöka övertala dottern att få åka med på deras bröllopsresa till Sardinien, om jag lovar att ta hand om Arvid där kanske jag får följa med, hihi. Det är härligt att komma ut och se lite annat.
    Ha det fint, vännen!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
  2. Kanonfina fynd, gillar både koftan o kimonon ;) underbart med en resa också! Ha en härlig fredag imon <3 kram Fia

    SvaraRadera
  3. Åh vad fin koftan var! Nu blev jag lite sugen på att kolla om den finns kvar här i krokarna ;)
    Så snygg i kimonon också, bra du lyssnade på dottern! =)
    Härligt att åka till värmen, hoppas verkligen du bombarderar oss med vackra bilder, på insta!
    Kram /Maria

    SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥