fredag 19 april 2013

Att fira födelsedag

Tjolahopp!
Ja visst blir det väl lite roligare att fira födelsedag för varje år som går? känns åtminstone så i mitt fall.
Väcktes 05:07 av skönsång och massa fina paket. I år hoppade vi över frukosten på sängen, jag började 06:15 så tiden behövdes till annat. På jobbet firades jag med paket och tårtan som ni ser här under är den godaste jag ätit i hela mitt liv. Bakad av min kollega Lisa som är tillsammans med en kock, de två skulle troligen göra sensation i matvärlden om de försökte.



Fick denna fina lykta som blev så här fin hemma på köksbordet. Kortet ni ser bredvid var från mina grannar på Orust som bodde bredvid oss när jag växte upp. De är över 80 år men minns fortfarande vilken dag jag fyller på, gulligt.


 I paketen som jag fick på morgonen fanns en yoga matta, ur tjusig färg:) kommer ju inte ta fel i varje fall på yogan.


Duschtvål i söt flaska, troligen inhandlad på grund av att den var söt eller också luktar jag inte så gott, tjihi.


Av döttrarna fick jag Greengate äggkoppar i samma färg och mönster som vi har på frukostskålarna.


 Doftljus som doftar ljuvligt gott.


Uggla, är ju uggletokig, vill ha alla jag ser(nästan)


 Av maken, som gärna vill se mig ha långa vackert målade naglar. Vilket nästan aldrig händer, eftersom mina naglar är väldigt sköra av allt vatten som de vistas i jämnt. Får se om det här kan göra underverk, ser jättejobbigt ut och som en hel vetenskap, men jag får väl anstränga mig lite för mannens skull:)


En bok som skall få följa med mig till Stockholm i nästa vecka om jag inte läser ut den innan dess förstås.


 Fick även två vita hjärtanskålar av döttrarna, så fina, den ena syns längst ned på bilden här. 


När maken kom hem från jobbet fick jag rosor, vilket alltid gör mig lite orolig , ha ha. Men det var ju min födelsedag och han kanske har blivit inspirerad av yngsta dotterns pojkvän. Jag blev glad i alla fall.ja och så fick jag faktiskt en sak till av mannen som ni skall slippa se på bild, en mobil laddare att ha i bilen, bästa presenten enligt maken. Han älskar att köpa praktiska , tekniska prylar.


På kvällen kom farmor och farafar och åt middag med oss och då fick jag denna rosa blomma som jag inte minns namnet på och som jag hoppas inte är giftig för tydligen är den väldigt god. Katterna började äta på bladen så det stod härliga till.


Idag är jag ledig, har uträttat lite ärenden, tvättat så vi kan börja packa imorgon inför Stockholmstrippen. Nu hoppas jag yngsta dottern kan hålla sig lugn på Justin Bieber konserten, man vet ju aldrig riktigt med tonåringar när de kommer tillsammans.Vi får hoppas det blir roligt för henne och kompisen. Vi andra tänker njuta och gå på konstutställning, troligen slinker vi in i en och annan affär också. Allra mest skall jag njuta av att inte en enda katt kommer och hoppar på mig på morgonkvisten:) och att inte behöva bädda sängarna och hotellfrukosten.

Hoppas ni också får en underbar vecka 17.
KRAM  

2 kommentarer:

  1. Hotellfrukost - jag blir lyrisk av det ordet! Hoppas du får en riktigt mysig Stockholmsvistelse!
    Vilk lyxiga presenter du fått! Du är omtyckt, vännen!
    Ha en riktigt härlig helg!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
  2. Men du, vilket härligt firande!!!!
    Kram /Maria

    SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥