söndag 11 maj 2014

Söndagsbilden

Denna söndag regnade det när vi vaknade på landet, så fort det regnar så längtar jag tillbaka till Turkiet. Söndagsbilden idag får därför bli därifrån. En liten park som vi gick igenom de kvällar vi gick till restaurangerna som låg vid havet. Det är härligt att man kan ta fram sina bilder och minnas de varma härliga dagarna här i livet.


Innan vi åkte ifrån stugan idag rev vi lite tapet i pärlornas rum på övervåningen och därefter åkte vi till Näl och hälsade på min granne som hamnat där i fredags efter en hjärtinfarkt. Inte min nuvarande granne utan min barndomsgranne. Vet inte om jag berättat det men jag är ju yngst, bodde med mamma och pappa i ett stort blåvitt hus på landet på Orust. Våra allra närmsta grannar där var ett par utan barn, de blev lite som extraföräldrar åt mig och jag sprang emellan husen så fort jag kunde. Mycket bortskämd liten flicka var jag nog. Mycket sorgligt så dog mannen i förra veckan och i fredags fick frun hjärtinfarkt som tur är repar hon sig . Hon blev väldigt glad när vi kom och hälsade på idag och det var skönt att få se hur hon mådde.Det är inte helt enkelt att bli gammal inte. Hoppas hon får komma hem i veckan som kommer. Här blir det jobb alla dagar denna vecka 20, vi skall till Naturhistoriska museet på onsdag så då jobbar jag extra. Imorgon är det kvällsmöte så nu får jag nog krypa till kojs. Önskar er en fin vecka.

                                    KRAM 

4 kommentarer:

 1. Värme skulle inte vara dumt att få nu men håller tummarna för att det snart blir sommar och lite varmare. Nä några grannar är vi ju inte längre men Håverud är ju inte långt bort.
  Önskar dig en bra vecka/kramen

  SvaraRadera
 2. Tråkigt att vädret inte var så bra när ni var på Dal men det kommer fina dagar så småningom. Tråkigt med din granne, hoppas hon piggnar till fort. Var på Orust bodde ni när du var barn?
  Ha det fint, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi bodde väldigt nära Slussen i Torp. Jag gick i Henåns skola mina första nio år.
   Kram/
   Berit

   Radera
 3. Sometimes it is something simple you could have done yourself,
  but you took it to the mechanic down the road and it cost you a
  fair amount of money. The patented design features found in it
  extends battery life, ranking them among the most dependable batteries ever built,
  no matter what climate you live in. Take into account that all the mentioned techniques charge
  for a car listing as well as with more they listed the bigger their profit will be.  Here is my site; performance auto carrier canton bbb ohio cleveland

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥