måndag 19 maj 2014

Tapetsering på gång.

En helg har vi hunnit åka upp till stugan och tur var väl det att vi åkte dit. Vi hade helt glömt vår stora gräsmatta, fråga mig inte hur det går till men varken mannen eller jag hade tänkt tanken att gräset behöver klippas vid stugan. Så det blev en tio centimeters överraskning:) Som tur är så älskar jag att klippa gräset på landet, här hemma har vi ju ingen gräsmatta att tala om, springer över den på fem minuter med en handgräsklippare. Vid stugan tar det däremot uppemot två timmar innan det är klart, men det var fint väder på lördagen och klippt blev det.
Vi satt ute och åt middag och gick långpromenad och när vi kom tillbaka  såg det så här mysigt ut med lite kvällssol kvar på tomten.


Pärlornas rum som vi från början inte tänkt renovera inom det närmsta, köpte vi ändå tapeter till förra sommaren. Tidsoptimist som jag är trodde jag att vi säkert skulle hinna med att tapetsera ett så litet rum under sommaren men allt tar sin lilla tid. Denna söndag däremot regnade det och då passade vi på att flytta ut alla möbler från rummet och börja riva lösa tapetbitar.


När alla möbler, tavlor försvinner ser man ju att det var tur vi tänkte om, helt otroligt smutsigt och chabbigt ser det ut. Nog behövs det en uppfräschning alltid.Får avsluta med en lite trevligare bild från vår lilla fredagsutflykt till Slottskogen. Vi promenerade runt och gick igenom Azaleadalen som blommade så vackert nu. Därefter gick vi till Villa Belparc och åt kvällsmat. Väldigt mysigt att sitta där vid vattnet och se solen gå ner.


Denna vecka skall vi ut på skojigheter med jobbet, så veckan kommer troligen gå i en rasande fart.
Kram

3 kommentarer:

 1. Vad roligt att renovera ett sommarhus! Ser så fint ut!
  men vilken härlig bild från vattnet! =)
  Kram och ah en fortsatt rolig vecka!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Vännen, när du visar bilder från Dal gråter jag en skvätt - av hemlängtan!
  Ha en fin vecka, rara du!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 3. Det kommer bli så fint med nya tapeter. Här blommar både vita å lila syrener, massa buskar/träd ännu mest knopp men snart slår dom ut, då kan man gå här å sniffa. Vad mysigt det ser ut utanför stugan.
  Ha de gott/kramen

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥