torsdag 1 maj 2014

Vitt eller vitt, gäller att passa på.

Passa på att visa lite kläder, vita kläder. Lite inredning kan man väl kalla det en liten klädstång i min framtida Walk in closet där jag nu denna årstid endast har kläder i vita toner.


Mitt senaste inköp gjordes innan Turkietresan och är ett linne från Hennes som jag gillar verkligt mycket. Många kallar det säkert för beige men jag tycker att det är vitt :)


Allt är ju relativt jämför man med den här blusen så är linnet lite mindre vitt.


Så småningom skall alla galgar bli vita, som den här stålgalgen som jag lindat vit spets runt. De vita pärlgalgarna gillar jag mycket påminner om Lise Sandahls men är en billigare variant från Ålens. 


Här hänger även min brudklänning inplastad som jag inte längre får på mig tyvärr. Väldigt vit med puffärm och  blommor påsydda.
   Det enda rum hos oss som jag tycker är väldigt vitt är yngsta pärlans, som ni ser lite tonårsstökigt och inte ett dugg stylat för fotografering.


Vissa kuddöverdrag är på tvättning men dessa från hennes gillar jag, blommor på det är nog därför:)


Vill ni se mer vit inredning gå in på Fabriken som har vitt tema denna torsdag.

Imorgon blir det jobb för min del, sedan skall det målas bräder till helgen.
Ha det gött.
KRAM

3 kommentarer:

 1. Vilket sommarläckert linne, så fint! Kul att se lite av din brudklänning, jag har sparat min också och kommer definitivt inte i den nu!
  Ha det fint i vårkylan, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 2. Det är fint med vitt, är det i Rostock ni ska måla brädor. Nu börjar ni väl kunna vara där uppe mer.
  Ha de gott/kramen

  SvaraRadera
 3. Vad fint att hänga kläderna sådär, den idén blir jag sugen på att sno ;) Kanonfint i pärlans rum, i det verkliga livet är ju inget stylat för fotografering om man ska vara ärlig;)) Ha en härlig kväll ♥ Kram fia

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥