söndag 18 november 2012

Födelsedagsbarnet


får bli mitt bidrag till söndagsbilden idag. Vår älskade lillprins Shadow fyllde två år i veckan som gick. Passar bra eftersom vi firat tre födelsedagsbarn denna helg, ingen av dem var dock utav kattsläktet.
Shadows födelsedag kom lite i skymundan för livet i sig, så nu kompenserar jag honom, han spinner som tack här bredvid:) 


Jaktinstinkts driften är påslagen, alltid redo för en liten jakt.
Bilderna är från i somras. 


Hoppas ni får en bra start på den nya veckan imorgon, här rullar det på i 170 känns det som. Ligger lite efter i allt som jag vill ha gjort, blir ju lätt så när helgen försvinner i kalasetstecken. Det är ju alltid trevligt, men nästa helg skall jag bara vara hemma och ha det lugnt och göra sådant som jag vill. Småfixa i hemmet måla ett skåp och lite annat småpill, längtar.

Vill ni se fler söndagsbilder kika in på fabriken.

KRAM

4 kommentarer:

 1. Ja, dagarna, veckorna och livet rullar på i en ryslig fart! Det som jag tycker är svårast är när jag inte hinner städa riktigt, då mår jag inte bra. Och så vill man ju pyssla, ja ja det blir väl andra tider ..... Och julen kommer att infinna sig och allt kommer att vara klart då fast man inte tror det nu.
  Ha en fin vecka!
  Kram Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är så sant. Jag stressar upp mig med allt som jag tänker på hur jag vil ha det och vad jag vil hinna med. men du har rärr det blir jul och troligen har man hunit med det mesta då också precis som alltid:)
   Ha en fin vecka, rara du.
   Kram/
   Berit

   Radera
 2. Ja du veckorna å tiden bara rullar på! Men allt brukar ju ordna sig ändå! Vilken gullig liten Shadow, klart han ska firas oxå ;)! Kram Iréne

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till vackraste kissen Shadow ♥♥ Kram fia

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥