söndag 25 november 2012

Söndagsbilden


och mer bus, på söndagar kan få busa tycker jag. Skall verkligen göra ett ryck till veckan och försöka hitta fotona på våra närmsta grannar på landet. I väntan på det får ni hålla till godo med dessa bilder. Dagens bilder har endast två saker gemensamt med Dalsland och det är att det är lantligt och vackert. Bilderna är från Syd Afrika, i närheten av Johannesburg som ju är en storstad som har ett farligt rykte. Människorna i staden har mycket höga staket runt sina hus, sover oftast med en pistol bredvid sig och vistas sällan ute när det är mörkt. För övrigt är det som ni ser mycket vackert och har för mig att detta var något slag av Nationalpark .

Här gäller det att se upp, inget vidare att fastna i dessa taggar.


Vad händer egentligen med veckans alla dagar, det är ofta torsdagar och söndagar tycker jag men dagarna där emellan tycks jag inte hinna blogga alls. Skall försöka göra ett ryck i veckan, nu har det mesta lugnat ner sig så nu skall jag försöka hålla ett jämnt och lugnt tempo i mitt liv så inte saker och ting hopar sig. Men visst går tiden väldigt snabbt. Det gäller verkligen att ta vara på stunderna och njuta också av allt fint som händer.

Önskar er en skön söndag .

KRAM

5 kommentarer:

 1. Härligt se sommar mitt i november! Afrika låter spännande!

  SvaraRadera
 2. Så du har varit i vackra Sydafrika, ett mycket spännande land förstår jag. Hade en chef en gång som var född i Kapstaden och han berättade mycket.
  Ja du, tiden rusar iväg men ändå hinner vi med (tror jag)!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Storslagen natur, jisses de måste göra ont att få en sån där tagg i sig,
  giftig ser den också ut att vara.
  Ha de gott/kram

  SvaraRadera
 4. Så mysigt i er stuga och så fint att fara dit och fira första advent!
  Vilken härlig resa det måste ha varit, tack för att ha fått följa med bild vägen =)
  Ha en fin dag,
  Sussi

  SvaraRadera
 5. Wow vilka härliga bilder från Sydafrika, inte riktigt som det ser ut i Dalsland.....! Önskar er en fin advent! Kram Iréne

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥