torsdag 8 november 2012

Sovrum

som är fabrikens torsdagstema idag. Hur vårt sovrum växte fram har jag ju visat här. Det här är ett sovrum som jag verkligen älskar. Det är egentligen det första rum som jag och maken gjort helt från scratch utifrån vår alldeles egna smak. Ett sovrum tillbringas ju den mesta av tiden i sovandes, men det är ändå viktigt att det är fint, mysigt och roingivande tycker jag. Här sover vi ljuvligt gott. Idag fick jag alltså fundera ut om det finns något nytt som ni inte sett där inifrån.
Vad jag kom på var gardinen som är sydd av ett örngott.
O.M står för Olga Möllman en dam som jag tror var makens mormors mor. 


Här hänger den över vårt lilla fönster alldeles ovanför sängen, om vi reser oss upp i sängen och tittar ut ser vi sjön långt där borta. Mysigt är det , ser ni den?


Köpte ju ett gäng med gamla kort på en auktion för något år sedan och en del av dem har kommit till användning just i sovrummet.
Först hängde jag några över den gamla spegeln.


Jag köpte en spetsbård och satte upp på ena garderobsdörren.Garderoberna är inbyggda på ett trevligt sätt och räcker bra till mig och makens behov i klädväg under sommaren. 


Sedan fästes ytterligare några foton på bården, först hade jag tänkt att göra likadant på den andra dörren, men kände mig rättså nöjd med endast en bård. Ibland kan det ju bli för mycket av det goda, men kanske att jag ändrar mig så småningom.


Beslagen på dörren är gammelmodiga av det romantiska slaget och kommer från Beslagsspecialisten. Vill ni bli mer sovrumsinspirerade, kika in till Fabriken

Ha en härlig fredagsdag imorgon.
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥