torsdag 27 december 2012

Dukning torsdagtema idag.

Hejsan!

Hoppas ni alla haft en härlig julhelg. Hur jag än letar i arkiven så hittas inga bilder från några nyårs dukningar från vårt hem, antar att det är nyårsinspiration vi behöver nu.
 Här har vi vad man skulle kunna tro julens dukning med tanke på jultallrikarna med Disney motiv på. Det är dock dotterns födelsedagsdukning. Alla andra år har vi inte blandat ihop hennes födelsedag och julen, men i år ville hon ha dessa tallrikar och det var ju bra så kommer de till användning.Vit linneduk med en lite mindre vit duk med hålsöm ovanpå, adventsljusstake eftersom det var tredje advent just denna födelsedag, vita tulpaner och röda anemoner i min julvas och lärkkottar lite här och var utspridda på bordet bestod kalasdukningen av denna gång


 Här är lite inspiration från två nyårsfester vi varit på, tjusig glassbomb på vackert fat.Vacker dukning, jag tycker mycket om när man har pärlor i dukningar antingen som här i blomgrupper eller på brickor där välkomstdrinken serveras.


I år skall vi ha en liten nyårsbjudning här hos oss. Hittade denna vackra inspiration i " Allas " veckotidning hos min syster på julafton. Väldigt tjusigt .Viktigast är ju att man har det trevligt tillsammans men lite roligt är det allt tycker jag att försöka göra det fint för gästerna. 


(Bild: från allas veckotodning)

Vill ni ha mer inspiration av olika dukningar, kika in hos Fabriken. Själv skall jag verkligen ta mig tid att leta inspiration, även om jag redan planerat en del av dukningen som kommer gå i vitt, blått och silver.

Önskar alla ett GOTT NYTT ÅR 2013.
KRAM

4 kommentarer:

 1. Så vackert och kärleksfullt du dukat för dottern! Jag tycker också det är roligt att lägga ner jobb på dukningen (roligare än att laga mat!) men jag glömmer alltid att fota innan gästerna satt sig!
  Jag önskar dig en fin helg och ett Gott Nytt År!
  Kramar
  Eva

  SvaraRadera
 2. Vilka fina dukningar, den som är i Allas är ju bara "spot on". Älskar krispigt lime, vitt o silver när det ska dukas under vintern;) Tack för detta mysiga bloggåret o Gott Nytt 2013 ♥ Kram fia

  SvaraRadera
 3. Tittar in så här på kvällskvisten och vill önska er alla i familjen ett riktigt Gott Nytt År! Kram Iréne

  SvaraRadera
 4. Jag önskar dig ett Gott Nytt År/kramen

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥