söndag 16 december 2012

Söndagsbilden


 Har gjort en liten godistallrik till småfåglarna i veckan. Smälte cocosfett och blandade i lite olika slag av fågelfrö och jordnötter i en kakform.
Blev så här fint och nu äts det för fullt på baksidan huset tom en Hackspett har flyttat till vår trädgård. 


Idag fyller min ena underbaring sexton år. Igår kväll och idag har vi haft kalas, bjöd på Buffe´och Pavlova som yngsta pärlan önskat i tårtväg.


Bl.a. Brietårta på buffé bordet, som jag hittade recept på i juljournalen.


Imorgon är jag sen har bytt med en kollega som behövde byta och sedan är jag sen ytterligare två dagar denna vecka. Sen mina vänner blir det två veckors härlig och välbehövlig ledighet. Det skall bli så underbart. Hur har ni det i jul något ledigt utöver juldagarna?  

KRAM

3 kommentarer:

 1. Sådana kakor bjuder jag också fåglarna på, de gillar det bättre än talgbollarna!
  Vilka läckerheter på buffebordet! Och brietårta, mums! Hälsa lilla pärlan och gratta!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Men Herreminje vilka fina uppläggningar du har gjort!! Smart att använda granatäpple som dekoration, har jag nog aldrig tänkt på..det blir till att sno den idéen;)) Önskar receptet på brietårtan också, ser kanongott ut. Ha en härlig måndag;) Kram fia

  SvaraRadera
 3. Svar på din fråga om Stora Holm: Det var inte julmarknad (det har jag missat) utan det var i outletbutiken. Jättemycket fint och väldigt bra priser. Var även i den vanliga butiken som var ganska folktom. Finns bageri också men hann inte gå dit, och restaurang och kafé. Tror att de har öppet året om, torsdag kväll och fredag kväll och även lördag på dagen. Kolla hemsidan för öppettider. Jag tycker absolut att du ska åka dit nån gång. Det var första gången jag var där och jag kommer absolut att åka dit igen.
  Ha det nu fint, vännen och God Jul på dig om vi inte hörs innan jul!!
  Kramar Eva

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥