söndag 2 december 2012

Smultron & betong!

Söndagsbilden idag får bestå av Irénes fina betongkruka som jag köpte i början av sommaren av henne på torget i Mellerud.Hon har även gjort den lilla söta ljusstaken. Betongblomman har en annan vän till mig gjort som också är duktig på att tillverka i betong.


Vill ni läsa mer om vad Iréne tillverkar så kika in på hennes fina blogg Skifferhuset och vill man köpa något av Irénes fina saker får man åka till Dals-

Rostock på sommaren och besöka hennes lilla bod"

 Smultron och betong" ett ställe med lite loppis och mycket betong. Vill ni se fler söndagsbilder kikar ni in på Fabriken.
Hoppas alla har haft en fin första advent. Många fina adventsbilder på fabriken idag från alla fina bloggerskor, här väntar jag dock till torsdagen eftersom temat då är Advent. Jag har för första gången i mitt liv bakat lussekatter( mannen i huset brukar baka annars, han gillar det) med mandelmassa, saffran och russin på och de blev så goda så.

KRAM

2 kommentarer:

 1. Kul att ha lite fina saker som Iréne gjort! Hon är duktig och RAR!
  Duktigt av dig att baka lussekatter, jag har gjort det en enda gång och de fanns i frysen till semestern då jag slängde dem!
  Ha en fin vecka!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Söta sommarbilder ♥ kan behövas som kontrast till allt pyntet;)) Ha en härlig kväll! Kram fia

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥