torsdag 20 december 2012

Swiss, swiss snarare än finess


Peketinslagning är dagens tema på Fabriken, kika in för mer inspiration där.Ofta brukar jag ta med kartonger från affären hem eller få paketen inslagna på plats. Gillar när saker är smidiga eftersom tiden är knapp speciellt nu när jag både jobbar och börjat plugga igen. 
Då kan det bli lite så här snyggaste paketet kommer nog maken få inhandlat på Pondus där de slog in så här tjusigt.


Till julklappsleken , paketinslagning från 2 Fröknar, de vek papperet som ni kan se om ni tittar noga och jag kan tala om att det tog en stund för dem. Inget för mig och om jag skulle försöka skulle det inte bli så här rakt på långa vägar:)


Cervera kör i år med guld eller silverpaket och då föredrar jag guld.


Egeninslaget och då blir det i naturens färger , papperet köpt på Panduro. Älskar även jutevävsnören, använder dessa snöre till allt i juletider.


 Etiketter finns inga på paketen ännu eftersom döttrarna då troligen skulle titta lite extra på just sina egna paket så det får vänta till närmare julaftonsdagen. I år firar vi jul med min fina pappa ,syster och hennes familj.
Därefter väntar ledighet ända till 4/1, skall bli så skönt.
  


 Etiketterna kommer att klippas till av dessa papper i olika former, brukar använda mig av pepparkaksformar när jag gör dem.


Önskar er alla en riktigt GOD JUL 
KRAM

3 kommentarer:

 1. Det finns så många inslagningar som är så fina så man vill inte öppna. Det är lite roligt att göra fina paket och hoppas att mottagaren tittar en stund på det.
  Hoppas du får en riktigt God Jul och en skön ledighet!
  Kram
  Eva

  SvaraRadera
 2. Katten som var på bilden är min sons katt, jätte mysig liten långhårig fröken. Jag har en grå korthårig herre som är så fin, älskar att vara med Kajsa, hunden. Jasså du vill ha många barnbarn ja dom är verkligen livets efterrätt, det är väl som så att när ens egna växer upp så har man så mycket annat som också skall göras men när dom där små gryna kommer har man mer tid.
  Ha en jätte skön julhelg med familjen/kramizar

  SvaraRadera
 3. Hej, o tack för goa receptet, blir till att testa det vid makens födelsedag den 29e,))Riktigt fina, juliga paket du visar, i år kör jag med alla möjliga stilar här...! Ha en fridfullt härlig jul o ledighet ♥ Kram fia

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥