torsdag 6 juni 2013

Fest

är torsdagtemat den här veckan hos Fabriken , kika in där för fler festbilder. Det passar ju väldigt bra eftersom juni är en månad med mycket att fira här hos oss, födelsedagar, skolavslutningar, gårdsfester och Sveriges nationaldag, mängder med skojsigheter och en hel del som skall hinnas med. Säkert känner många stress denna tid, själv försöker jag tänka på allt roligt och njuta av vädret som är ute nu, alla blommor och allt vackert i naturen. Tycker den här månaden är ljuvlig.


som lördagens födelsedagsbarn heter, firades dock idag.


Goda hasselnöts tårtan hade min syster bakat, supergod var den.


Även hunnit med att fira två av mina kollegor denna vecka, då åt vi ljuvlig chokladtårta en dag och jordgubbar, grädde och choklad den andra dagen.Nu återstår tre härligt lediga dagar av den här veckan här för oss. Vi skall köpa bräder, vilka skall målas, klippa gräs och börja bygga vedförråd. Ha en fortsatt trevlig vecka ni som kikar in.
KRAM

2 kommentarer:

 1. Ja, nu är det jordgubbarnas, tårtornas, festernas tid - (och stresstid som jag inte vill känna)! Fantastiskt att vi har fått ha så vackert väder länge och hoppas det fortsätter under helgen för vi åker till Dal på 60-årskalas hos kär svåger.
  Ha det fint, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skoj med 60 års kalas, vädret är fint här men hörde av mannen min att det kom en regnskur på landet . Hoppas ni haft det fint.
   Kram

   Radera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥