måndag 28 oktober 2013

Att kanske inte framstå i så god dager:)

Eller också kanske man kan välja att tänka att jag är väldigt kreativ och att det finns så många idéer inne i mitt huvud som jag försöker hinna förverkliga. Tiden är ju knapp och man vill ju hinna med så mycket som möjligt:) Jag väljer att endast visa några av alla mina påbörjade arbeten så ni inte får för er att jag har svårt att få klart saker och ting:) för så är det absolut inte:)
Min påbörjade tröja, tillika kommer bli mitt enda riktigt bruna plagg.
Älskar att sticka med trästickor.
  

Sedan var det ju det där med alla mina klänningar som skall hänga och se fina ut. Då måste det ju finnas fina galgar att hänga dem på, letade i gömmorna och hittade spetsband som nu håller på att snurras runt fulgalgarna.Hoppas på att det blir fint och bra till slut.


Sedan håller jag på att virka mormorsrutor, tanken är att det skall bli en söt liten filt till sängarna i gästrummet på landet. Sängarna är tre till antalet så tja jag vet inte riktigt hur det skall gå. Kanske bättre att göra en babyfilt till något av mina barnbarn. Ja jag vet jag har inga barnbarn på väg men med tanke på alla mina handarbeten och i vilken takt de blir klara så kanske den lagom blir klar tills jag har ett:)


Ibland förstår ni så har jag inte lust att göra något av allt jag påbörjat utan då får jag lust att sortera knappar i små söta (troligen ljuslyktor) skålar som inhandlats för en mycket liten peng i Ullared, så det är vad jag sysslat med ikväll. Jag vill ju ha ett fint pyssel, syrum med massor av tyger, pysselsaker, garner, knappar, stickor, papper i olika färger som syns och inbjuder till kreativitet.Ja sådan är jag, lite här och lite där men snart så snart, åtminstone innan jul så skall allt vara klart på ett och samma ställe så jag bara kan gå in och sätta mig och fortsätta med det jag höll på med kvällen innan och jag skall bli så bra på att göra färdigt en sak i taget. I helgen har vi haft underbara dagar i Halmstad hos äldsta dottern, så mysigt att krypa upp i soffan tillsammans, gå på café och jag har köpt lite olika julpapper som skall bli till julkort. Nog skall jag hinna med att göra några innan jul, vad som är bra med att göra julkort är att de absolut måste bli färdiga:)innan mitten på december då julkorten skall skickas.
Hoppas ni har en fin höstlovsvecka , lediga eller arbetandes.
KRAM

3 kommentarer:

 1. Hihi.. du är för rolig ;) Jag är lite likadan, om jag har fler ofärdiga projekt liggande så blir det till slut ingenting av det ;)
  Och jag gör också så där… blir sittande och bara plockar med mina pärlor, eller spetsar och band… istället för att sy, eller vad jag nu tänkt ;)
  Kramar/ Maria

  SvaraRadera
 2. Vad redig du är, som är så huslig o pysslig ♥ Tröjan to be ser kanonfin ut, snyggt med sådär lite brunila färg. Fint att färgsortera knapparna med, blir liksom lite mer ordning då...! Kram i höstkvällen;) /Fia

  SvaraRadera
 3. Du kommer att få så fint i ditt pysselrum när det blir klart! Så fina skålar till knapparna! Mina knappar har jag i en gammal glassburk av plast! Galgarna kommer att bli så fina och så glider inte kläderna av så lätt. Duktiga du!
  Kramar Eva

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥