måndag 21 oktober 2013

En lite mindre flytt

Äldsta dotterns rum har haft många potentiella möjligheter efter hennes flytt till Halmstad. Naturligtvis gav den här mamman med sig när yngsta dottern önskade att få ta över rummet, det är ju faktiskt mest praktiskt också att hon som är ute ibland sent på kvällarna och dessutom har pojkvän har rummet närmast ytterdörren stör ju oss mindre. Större rum kan ju också vara trevligt att ha när man är två.
Två döttrar med helt olika smak, kräver ju en del förändringar så från storblommig tapet till en helt vanlig vit tapet. Trots att jag inte var speciellt förtjust i den storblommiga kändes det att ta bort den, eftersom det inte var något fel på den och den var vansinnigt dyr när den inhandlades. Men sedan kan väl även jag hålla med yngsta pärlan om att den ser ut som en badrumstapet:)


Nästan klart.


Tänkte köpt ny lampa på Ikea. Hittade den här i Ullared för endast tre hundra och vi tyckte båda två att den var finare än Ikea varianten.


På fredags kvällen var det klart för inflyttning om hon ville och det ville hon. Vi kånkade och bar, hade fin hjälp av Richard yngsta pärlans pojkvän. En ganska tung Hemnes säng har hon som inte var helt lätt, tv-bänk och spegel är på plats än så länge.

En lite större byrå troligen Hemnes skall införskaffas och så blir det säkert bra så småningom. Mitt syrum får nu bli i yngsta pärlans förra rum och är nästan redan färdig inrett i tankarna. Än så länge har vi varit och tittat på lite olika skrivbord, vi får se var vi landar. Skoj är det. Skall så småningom visa alla mina påbörjade handarbetsprojekt.
Ha en fortsatt fin vecka.
KRAM 

3 kommentarer:

 1. Så roligt att fixa hemma och bra blir det till slut för er båda, kul å ha ett syrum skall bli roligt att få se vad du ska göra.
  Ha de gott/kram

  SvaraRadera
 2. Hej igen...det är vägen förbi Tegen och sedan förbi Anolfsbyn, Karl Karlssons gården och gamla Fjärdingen. Tror säkert du åkt där.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh, vilken snygg lampa! Ja, nog kan barnen ha olika smak men då får man ju ändra om lite som alltid är roligt. Ska bli roligt att se ditt nya syrum och dina handarbetsprojekt! Det är kul med handarbeten nu när det är mörka kvällar och man sitter inne mer.
  Ha en fin vecka, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥