onsdag 23 oktober 2013

Nagelfix och by Ti Mo


Hej där ute i Sverige!

Igår kväll var jag hos en vän som gör superfina naglar, jag har i alla fall alltid varit nöjd efter mina hittills tre gånger hos Annika.


 Så här blev de igår. Ser väldigt guldiga ut på bilden är lite mer åt det svartgröna hållet i verkligheten.


Hittade ingen klänning som jag kände mig nöjd med så det fick bli en blus istället.  

 Lite längre bak än fram och med ett skirt mönster längst ner på blusen. Den kan jag använda även efter fredag, inget som bara blir hängande i garderoben. Jag är mer en jeans, blus människa än klänningsmänniska:) har jag kommit fram till.


Fint fall på ärmen. Ett hjärta förgyller alltid mitt liv.

 
Blev ingen bra bild på helheten. Byxorna har jag fått av en jobbarkompis och de är lite underliga mitt fram. Var första gången jag provade dem tänkte att blusen skulle framträda bättre mot ljusa byxor.


Världens fulaste galgar, blir kanske möjligen fina om jag lindar in dem i något fint band alternativt mattrasor.
Funderar på om jag skall ha kvar klädstången i mitt syrum och hänga de klänningar jag trots allt äger där. När jag nu så sällan har klänning på mig kan de ju fylla en annan funktion trots allt är ju en och annan ganska så vackra så de förtjänar bättre öde än att bli bortglömda i min garderob.


Nu skall jag åka och hämta ut ett paket köpt en sak till syrummet. Längtar efter att det skall bli kart och jag kan visa lite bilder på det.
Ha en fin lill-lördag.
KRAM

1 kommentar:

  1. Så roligt att du visar kläder igen, jag har saknat det! Blusen är jättesnygg och klart att det ska vara ljusa byxor till den! Och vilka läckra naglar!
    Hoppas du får klart ditt syrum snart!
    Ha det fint, rara du!
    Kramar Eva

    SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥