onsdag 13 november 2013

Bara en massa gamla saker och bommat igen.

Stänga igen i stugan såsom stänga av vatten, element som skall dras ned, sätta in innerfönstren måste göras varje höst och lite senare verkar det bli för varje år. I år har iofs en hel del kommit emellan och så har vi satt in ny el i alla rum i stugan och det tog ju några veckor.
Förr, förra helgen var vi där och städade efter elektrikern såg hemskt ut men gick relativt snabbt ändå att få ordning igen. När väl alla möbler åter var på plats åkte vi in till Mellerud och åt på en restaurang som ligger där, väl hemma igen på kvällen tände vi massor av levande ljus och skänkte en tanke åt dem som inte längre finns hos oss. mina tankar gick naturligtvis till mor och far men även mormor Elisabeth tack vare henne vi kan sitta i stugan och koppla av i lugn och ro. Mestadels gamla saker som finns kvar sedan vi tog över sommarstugan. Den är ju gammal så mycket passar ju in där och gör att det blir en gammaldags mysig atmosfär inomhus.Här eldas det både sommar och vinter mestadels för trivselns skull känns så hemtrevligt med eld som sprakar i den öppna spisen.


Hoppas ni har en fin vecka. Jag har börjat jobba igen, är inte helt frisk men hoppas det går över så småningom. Nu väntas en fullspäckad och rolig helg.
KRAM 

2 kommentarer:

  1. Det är så gammaldags hemtrevligt hos er i stugan! Den sjuarmade ljusstaken tror jag att jag rövar bort!
    Ha en kul helg, vännen!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
  2. Det ser verkligen hur mysigt ut som helst ♥ En gammal stuga ska ju vara inbodd, o lite gamla grejer är ju pricken över i;) Hoppas du vara vara kry nu då, så du kan ladda inför julen. Stor kram till dig ♥ / Fia

    SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥