onsdag 27 november 2013

Det bästa med vinternär väl ändå att det känns mysigare inne. Speciellt på kvällarna när man tänder ljus, dricker varm choklad och bara kryper upp i soffan och myser. Så här hade vi det härom kvällen, ganska så mysigt, varmt och skönt.


Lite ljusare bild, kristallkronan är arvegods från mormor Elisabeth(mannens mormor), skinnfåtöljer med plädar som hör vintern till tycker jag.

Nu skall jag åka och handla tänkte jag. Köpa middagsmat, lite småsaker till tjejernas adventskalender( ja de får fortfarande paket mest för att mamman tycker att det är skoj tror jag) middagsmat och en sväng till Blomsterlandet. Amaryllisköp står på listan och jag hoppas de har vita tycker det är så vackert, fast jag är inte knusslig när det kommer till blommor  älskar nästan alla så kanske behöver jag en röd också :)
Hoppas ni har en fin dag.
KRAM

1 kommentar:

  1. Så mysigt och ombonat ni har det i vintermörkret! Och tänk att jag tycker alltid det ser välstädat ut när man bara har mysbelysningar. man ser inte dammet utan det ser fräsch ut.
    Adventskalender har jag slutat med till mina barn sen jag fick barnbarn, då var det roligare att göra till de små. Så jag förstår att du fortfarande gör till flickorna.
    Ha det fortsatt fint!
    Kramar Eva

    SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥