onsdag 6 november 2013

Ser ni vad som hänt :)

Ni som följde min förra blogg ser kanske mina nya underbara kilo, tror det blivit en sisådär sju stycken under det gångna året. Har inget att skylla på alls , möjligen att choklad verkar älska mig och jag den. Det finns inget jag mer önskar än att det vore likadant med motion men tyvärr så är inte fallet så. Jag älskar allt man kan äta till och med mungbönor, vilket yngsta pärlan verkar förundras över:)
I helgen som var var det  kalas hos syrran, systersonen börjar bli stor fyllde 14 år.

 Syrran hade bakat verkligt goda cup cakes, de var ju av choklad. Morotskaka och en av de godaste tårtor jag ätit i mitt liv. Då var jag ju tvungen att ta två bitar, vilket jag aldrig brukar göra av tårta.


Den här tårtan brukar många bjuda på men med mandel och banan i, här var det istället sylt och annans mycket godare och choklad ovanpå.


Kalas stass blev Ester Elenora blus och Dr. Denim Kissy jeans som är dotterns men hon var ju i Danmark så:)

Jag har en förkylning eller vad det är i kroppen som stört mig i över en vecka nu.Det är väldigt jobbigt att jobba och känna sig halvkrasslig men jag har väldigt svårt för att stanna hemma om jag inte ligger däckad. Idag åkte jag och storhandlade och när jag kom hem kände jag mig helt slut feber visade det sig. Så imorgon skall jag vara hemma från jobbet och hoppas på snabbt tillfrisknande. Jag skickade maken till apoteket för att inhandla host medicin och c-vitaminer får vi se om det kan göra susen.
Hoppas ni andra är friska och krya.
KRAM

3 kommentarer:

 1. Men du…. du ser inte 7-kilos-överviktig ut! Fortfarande lika fin!
  Ja, stanna nu hmma veckan ut och vila ordentligt! Känner så väl igen mig i det du skriver om att vara sjuk/halvkrasslig… Det är en sak att sitta på ett kontor ensam i 8 timmar och vara halvkrasslig, men en helt annan att jobba med ett större antal barn och orka le mot dem och deras föräldrar, tänk på det! ;) :)
  Krya på dig nu!
  Kramar/Maria

  SvaraRadera
 2. Hej vännen, var är de där 7 kilona? Du är så snygg i kroppen! Kul att se kläder igen! Jag har också lagt på mig extra kilon och motionen är obefintligt, varken hinner eller orkar. Allt ätbart är så lockande så det går inte att låta bli.
  Nu hoppas jag du är hemma idag och vilar bort din förkylning, sömn är den bästa medicinen (och frisk luft)!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 3. Såå goda tårtor på bilderna, älskar också morotskaka ♥ Inte syns dina extrakilon, fint fördelade isf;)) Kram till dig, o krya på dig! /Fia

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥