fredag 1 november 2013

Hemnes och ett rum i vitt

till skillnad från mig älskar yngsta dottern när det mesta går i vitt. Hemnes möbler säng, TV-bänk och sminkbord har Nathalie än så länge i Hemnes serien. En byrå står högt på önskelistan, vi får väl se hur det blir med det. En byrå är ju inte allt där står direkt.
Smycketräd är en konfirmationspresent från farbror och faster från Åhlens.


Tänk att man kan behöva så här många nagellack, tror Nathalie har fler än jag ägt under hela mitt liv.

 Gillar ni Drömfångare? det gör min Nathalie och jag, tycker att de är väldigt vackra hängande så här. Skall ju hänga över sängen, sovplatsen och enligt indianer så sägs den ju fånga upp onda drömmar, mardrömmar. Är ju även väldigt inne att tatuera in en drömfångare på sin kropp just nu, om man gillar tatueringar:) och skulle känna för det.
Personligen känner jag inte att det är ett dugg nödvändigt utan nöjer mig med att titta på den här istället.


Nathalie åkte med sin pojkvän och hans familj till Danmark tidigt imorse, så idag har det varit väldigt tyst här hemma. Passade på att städa, fick för mig att jag skulle slänga en väska som jag inte använt på cirka 5 år. Slängde den men ångrade mig tänkte att det väl var bäst att kika inuti den. kan ni tänka vad jag hittade ? En hundralapp, det lönar sig att städa tydligen:) Sedan pratade jag med äldsta dottern på facebook och hon hade skickat in sin hemtenta redan och hade börjat förbereda sig för att koma hem redan ikväll. Gissa vem som blev lycklig? :)
Maken cyklade och köpte färska räkor, så ikväll blir det både gott och skojigt.
Önskar alla som kikar in en fin helg.
KRAM

3 kommentarer:

 1. Vännen, vitt, vitt är väldigt tråkigt men din dotter har ju många accentfärger, bl a alla nagellack, så det vi ser är inte alls tråkigt, det är fint!
  Har länge tänkt köpa en drömfångare att ha över sängen men nu köper jag nog en och hänger på ditt sätt också, det var dekorativt.
  Hundralappen var en bra städpeng!
  Tro att du njute av dottern och räkor ikväll!
  Kramar till en fin bloggvän från mig!
  Eva

  SvaraRadera
 2. Så fin drömfångare!
  Hoppas ni fick en fin kväll tillsammans!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. Så fint rum, perfekt med vitt o finfina nagellack o annat som pricken över i ;) Jag har också köpt drömfångare till Agnes rum, kanske skulle man ha en själv med?? De är ju både vackra o lite magiska... Ha en härlig kväll ♥ Kram fia

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥