torsdag 26 juni 2014

En hylla två olika uttryck-veckans torsdagstema.

Snarare väldigt lika uttryck på hyllorna i mitt sommarstugekök. Men jag tycker att det är fantastiskt att jag ens har två hyllor som är likadana. För fler inspirationshyllor kika in hos Fabriken.


Hoppas ni har det bra. Själv har jag cyklat vält med cykeln idag och eftersom jag är/ var en mycket korkad 47 åring hade jag ingen hjälm. Tyvärr gick det inget vidare alltså, men jag hoppas det ordnar sig och att mina stygn som de sytt i mitt huvud skall läka och jag må bra igen.Jag har ändå haft en himla tur i 47 år inte fått många skråmor på min kropp och man kan ju inte ha tur jämnt. Ett gott råd om nu det finns någon mer korkad person ute i världen som cyklar utan hjälm, ÅK och KÖP en det fortaste ni kan. Tro mig slå i huvudet är inget som ni vill veta hur det känns.
KRAM

2 kommentarer:

 1. Vännen, man är alltid efterklok - men nu ger du dig inte ut utan hjälm en gång till! För några år sedan cyklade jag också vält, stora sår i hela ansiktet plus att de fick sy fast en bit av örat, jag såg bedrövlig ut länge. Vet inte om det i detta fallet hade hjälpt med hjälm, kanske, men så fort jag kunde visa mig bland folk åkte jag och köpte en hjälm. Hoppas du mår bättre nu och var rädd om dig, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch Eva det låter hemskt otäckt, sy fast en bit av örat. Jag ser bedrövlig ut i håret och vänstra handen men det gör inget för jag är glad att jag lever.) Håret växer nog ut igen och då syns ju inte såret i huvudet. Tror jag hade änglavakt.
   Ja jag skall bli bättre på att vara försiktig inte stressa igenom livet.
   Många kramar fina du.

   Radera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥