fredag 13 juni 2014

Fantastiska växthus

Det här parasollet tokgillas, får gärna flytta in på landet.


Vi var uppe fem dagar i sträck på landet vid Kristihimmelsfärdshelgen, tjejerna och alla katterna var med och vi hade det så mysigt.Gräset behövde klippas igen, men spännande att smyga runt i tyckte Noxan. 


 Tänk vilken lycka att ha ett växthus, så enkelt det helt plötsligt är att få växterna att trivas och gro. Förut har det mesta dött för oss på landet. Förra sommaren köpte vi rosplantor och satte och det verkar som fyra av dem har klarat sig. Allt annat som vi sått äter sniglarna upp med förtjusning, men det i växthuset kommer de inte åt. Så småningom skall vi införskaffa ett gigantiskt växthus, det är något att se fram emot och drömma om det. 


Första gången sedan vi köpte stugan som vi varit uppe när Syrenerna blommat, så roligt att få se hur fint det ser ut runt stugan då.


Två tomatplantor som inte fick plats i vårt lilla växthus. Vi prövar en ny bevattningsmetod, skall bli spännande imorgon att se om den fungerat eller inte. Denna helg blir det en tur upp till stugan igen för att  klippa gräset , se till växterna och tapetsera pärlornas rum, där vi endast  hann måla taket vitt sist vi var uppe. Önskar alla en härlig helg. Vädret verkar bli fortsatt fint åtminstone här på västkusten. Vi börjar bli bortskämda nu har varit fint i veckor.
KRAM


4 kommentarer:

 1. Det där bevattningssystemet ska jag använda nästa år när jag har bättre ordning på min trädgård och mitt liv. Gott för er att ni har stugan där ni kan samlas alla lite enklare utan en massa krav att det ska vara perfekt. Jag är så glad för vår stuga där vi lever tre familjer - stundtals i fullkomligt kaos - där är vi lyckliga.
  Ha det fint, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 2. Så roligt att ha en stuga att pyssla med! Det vill jag också gärna ha en dag vi säljer huset och flyttar till lägenhet i stan ;)
  Fast först vill jag också ha ett växthus här hemma på tomten :)
  Fina somriga bilder! Det där parasollet ser så fint ut!
  Kram och ah en fortsatt fin helg i stugan!
  Maria

  SvaraRadera
 3. Så ljuvliga bilder du bjuder på, underbara blomster & vacker katt ♥ Tänker att jag skulle haft mina i koppel med, det bar sig inte bättre än att Signe blev påkörd o dog i början av maj :( Såå sorgligt, klarar inte ens att skriva om det i bloggen. Stor kram, o ha en härlig vecka/ Fia

  SvaraRadera
 4. Jag förstår att ni tycker det är skönt att åk till torpet, jag har länge önskat mig ett växthus men kanske det blir någon gång.
  Önskar dig en jätte skön midsommar/kramizar

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥