söndag 22 juni 2014

Midsommarbild igen-söndagsbild


Så var den över, tiden fram till midsommar. Det går otroligt fort nu, två veckors jobb till sedan semester.Juni månad brukar inte vädersmässigt vara någon hitt men i år oj, oj vilket härligt sommarväder vi haft nästan varje dag. Detta års sommar kommer gå till minnenas här hos oss, vi har redan gjort så mycket skojigt och då har inte semestern börjat än.


I Svenshögen firade vi midsommar halva dagen hos min ena syster som har den här fina utsikten från sin altan. Jag och yngsta pärlan gjorde varsin midsommarkrans som fortfarande är fina och pryder nu vårt bord på balkongen.
Nu skall jag ta vara på resten av den här dagen och bland annat fortsätta måla trappspjällorna. I går satte jag upp de sex spjällor som jag hunnit måla klart, oj va fint det blir. Förstår inte att det tagit mig 14 år att göra det här:)
ha en fin söndag alla som kikar in och vill ni se fler fina sommar- söndagsbilder kolla in hos Fabriken.
KRAM 

3 kommentarer:

 1. Så fina ni är i era kransar och vilken utsikt! Förmodar att det är Hällungen, vid den sjön tillbringade jag första natten på min bröllopsresa, ja, det är sant!
  Ha det fint, vännen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 2. Vad fint ni verkar haft det! Roligt med Svenshögen. Åker genom det i princip varje sommar på väg till bekanta!

  SvaraRadera
 3. Sån fin stämning i bilderna, vacker utsikt på alla vis ♥ Härligt med glada minnen, fast jag inte direkt håller med om just väderbiten--här har det varit mestadels sk*tväder;)) Ha en härlig kväll! Kram fia

  SvaraRadera

♥ Tack snälla söta för att du lämnar en kommentar. Jag blir alltid lika glad! ♥